Delen vinden we super lief

Het organiseren van een huishouden is een kunst op zich, vooral als je ook nog eens gaat verhuizen. Met alle taken naast het huishouden verlies je vaak het overzicht, maar geen zorgen! Wij hebben een aantal artikelen voor je uitgezocht die je écht nodig hebt. 

Inktcartridges

Wellicht denk je dat printers en inktcartridges overbodig zijn geworden. Maar er zijn genoeg situaties waarin een fysiek document onmisbaar is. Denk bijvoorbeeld aan het printen van belangrijke documenten, foto’s voor je fotoalbum, of knutselprojecten voor de kinderen. De beschikbaarheid van een printer met voldoende inktcartridges kan dat soort taken aanzienlijk eenvoudiger maken. Zorg daarom altijd voor een voorraad goedkope inktcartridges in huis. Het is altijd handig om er eentje achter de hand te hebben voor als de inkt plotseling op is.

Een goede stofzuiger

Misschien is dit item een beetje voor de hand liggend, maar het blijft een onmisbaar item. Stof en vuil hopen zich op in hoeken die je nog niet eerder gezien hebt. Een goede stofzuiger is een redder in nood in zulke situaties. Met een krachtige zuigkracht en diverse hulpstukken kan het zelfs de meest ontoegankelijke hoeken bereiken. Toch zien we in de praktijk dat veel huishoudens een ding vergeten: de stofzuigerzakken. Hoewel sommige stofzuigers geen stofzuigerzakken meer nodig hebben, zijn er nog steeds veel stofzuigers die wel afhankelijk zijn van stofzuigerzakken. Zorg daarom net als de inktcartridges, ook voor een voorraad stofzuigerzakken. Je wilt namelijk niet misgrijpen.

Bewaarbakjes en -potten

In elke keuken zijn bewaarbakjes noodzakelijk. Ze zijn perfect om restjes voedsel in te bewaren, je lunch in mee te nemen naar het werk, of om je ingrediënten vers te houden. Ze komen in verschillende vormen en maten, dus er is altijd wel een potje of bakje dat past bij je behoeften. Bovendien helpen ze bij het organiseren van je koelkast en voorraadkast, waardoor je meer overzicht hebt en minder voedsel verspilt. Druk aan het sporten en wil je graag je maaltijden vooruit plannen? Dan zijn de bewaarbakjes ook ideaal!

Genoeg schoonmaakmiddelen

Van afwasmiddel tot allesreiniger, het is belangrijk om altijd een voorraad van deze producten in huis te hebben. Schoonmaken is een doorlopend proces (helaas) en het hebben van de juiste schoonmaakmiddelen maakt dit proces een stuk eenvoudiger. Het is handig om een gevarieerde voorraad schoonmaakmiddelen te hebben, zodat je voor elke schoonmaaktaak het juiste product bij de hand hebt.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief