Delen vinden we super lief

176932-Anassa Hotel, Polis (Hotels.com)-5978f1-large-1440159005

Bij ons staan de vakantieplanningen weer voor de deur. Maar waar gaan we naartoe? Houden we ons aan de 1000 km cirkel met onze jonge kids, of gaan we vliegen, of toch verder rijden? Keuzes volop. Op vakantie gaan is voor kinderen een bijzondere ervaring. Alleen al de spannende reis er naartoe en het slapen in een onbekend bed maken een vakantie voor een kind tot een hoogtepunt. De keuze voor een vakantiebestemming met kinderen is lastig, maar er bestaan ook hotels waar de kleintjes juist ‘extra aandacht krijgen. Hotels.com zet vijf familiehotels op een rij, waar de kleintjes extra in het zonnetje gezet worden.

Anassa Hotel, Polis (Cyprus)

Een luxe hotel waar zowel volwassenen als de kinderen een voorkeursbehandeling krijgen. Het hotel heeft maar liefst vijf verschillende kinderclubs voor leeftijdscategorieën van de allerjongsten tot tieners. Voor elk wat wils, perfect. De kids kunnen bakken, dansen, spelletjes spelen, duiken en tennissen. In het restaurant zijn er kindermenu’s en je kunt er ook vroeger aanschuiven met het hele gezin. Ideaal voor ons.

176937-Martinhal Beach Resort & Hotel, Sagres (Hotels.com)-e16543-large-1440159007

Marriott Harbour Lake, Orlando (Amerika)

We kunnen het ook wat verder weg zoeken. Naast de Universal Studios en Walt Disney World in Florida, ligt het Marriott Harbour Lake hotel. Een ideale locatie om deze parken te bezoeken. Voor mij als Disney fan een topplek. Mijn zoontje zal uit z’n dak gaan bij het zien van het gigantische schip dat in het zwembad ligt. Het waterpark met glijbanen en de minigolfbaan is super fun. In de gezellige familiekamers kunnen de kleintjes heerlijk in slaap vallen na een dag vol onvergetelijke indrukken. De reacties op hotels.com geven aan dat het voortreffelijk is. Oftewel een no-brainer.

Martinhal Beach Resort & Hotel, Sagres (Portugal)

Dit super mooie strandhotel heeft alle ingrediënten voor een geslaagde familievakantie. De diverse activiteiten zorgen dat de kids zullen zich de koning te rijk voelen. Er wordt heel veel georganiseerd om ze te vermaken. Zo kunnen zij meedoen aan een speurtocht, balsporten spelen, zich laten schminken, piratenfeestjes vieren en kooklessen volgen. Het hotel ligt aan het strand, dus de kleintjes kunnen afkoelen in het heldere zeewater of één van de vier zwembaden. En wat is er sfeervoller dan slapen in een eigen familie strandhuis? Superleuk.

Jungle Aqua Park, Hurghada (Egypte)

Jungle Aqua Park is gebouwd rondom een groot waterpark met 21 zwembaden en 35 glijbanen. Ja je leest het goed 35 glijbanen! Check de foto heir onderaan. Sjabamm. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de kinderen spelen in het golfslagbad of de rafting rivier. Ook is het strand op nog geen kilometer afstand en gaan er gratis bussen naar de Egyptische zee. Het hotel serveert zes buffetten in verschillende themares
taurants en zelfs aan een passend kindermenu hebben ze gedacht. het kiezen tussen de restaurants kis nog lastig voor onze kids.

Rocco Forte Brown’s Hotel, Londen (Verenigd Koninkrijk)

In het hart van het hippe Mayfair ligt dit luxe familievriendelijke hotel met extra aandacht kids. Zij ontvangen in hun kamer een welkomstcadeau en een koekje met hun naam erop. Ook is er speelgoed voor in bad met natuurlijk héél veel badschuim. Na het badderen trekken de kleintjes de minibadjas en minibadslippers van het hotel aan. Superdunne cute! Nog een verhaaltje voor het slapengaan? In de kinderbibliotheek bij de receptie kunnen kinderen een grote collectie aan boeken en films lenen. Wel in het Engels natuurlijk. Maar ons mannetje kijkt zowat Dora en Youtube, dat dat geen probleem vormt. Een citytrip vanuit dit hotel is zeker de moeite waard. Ik moet er alleen nog even weer voor gaan sparen, want hoezeer ik dol ben op Londen, mijn portemonnee laat het niet toe.

Hebben jullie ook leuke ervaringen met kindvriendelijke hotels, die net dat beetje extra bieden? Ik ben benieuwd. We hebben nog niet geboekt en tips zijn meer dan welkom in de jungle die hotels ‘kiezen’ heet.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief