Delen vinden we super lief

Een tafel vrolijk je fantastisch op met een leuk, design tafelzeil. Voor het pizzarette feestje van zoonlief is een rood geblokt tafelzeil leuk en als tuinkleed verkiezen we een patroon dat op gaat in het geheel. Ook is het ideaal om een tafelzeil te gebruiken als tafelkleed voor je fragiele houten keukentafel, of als je kleintjes gaan verven. In de wondere wereld van tafelzeil is veel mogelijk en zijn er grote verschillen tussen termen als tafelkleed, gecoat tafellinnen en tafelzeil. Want wist je dat een stoffen tafelkleed, of gecoat tafellinnen geen zeil is? Er ging een wereld voor me open……

Tafelzeil

Tafelzeil is gemaakt van plastic (PVC), is waterdicht en een afwasbaar tafelkleed. Er zitten kwaliteit verschillen in het tafelzeil op basis van materiaal en kwaliteit. Kortweg zijn dit de verschillende soorten tafelzeil op een rijtje:

  1. Dun laagje PVC folie zonder rug (transparant tafelzeil)
  2. PVC folie met dun laagje draadjestextiel (mexicaans tafelzeil/ sommige Kitsch Kitchen tafelzeilen)
  3. PVC folie met zachte vliesrug
  4. PVC folie met geweven stofrug
  5. PVC folie met molton rug (extra dik en schok absorberend)
tafelzeil

Op TafelzeilOnline.com kan jij terecht voor al jouw tafelzeil, tafelbeschermers, placemats en nog veel meer tafelbekleding. Voorheen kocht ik het graag op de Albert cuyp, maar met de handige meet tools en de zeer grote online keuze, zwicht ik keer op keer om online te bestellen via deze webshop. Ze hebben maar liefst 400 verschillende designs dat het kiezen nog best lastig maakt.

En of je nu op zoek bent naar een effen kleur, een kleur die er echt uit springt, of een thema tafel, dan slaag je bij Tafelzeilonline altijd. Voor de verjaardag van de kinderen bestelde ik een tafelzeil met ballonnen fotoprint en voor kinderfeestjes is het tafelzeil met snoep print altijd een groot succes!

tafelzeil
Groot feest, Lucas is 5 jaar

Tafelzeil op maat

Elk tafelzeil wordt handmatig op maat gesneden waardoor je ook ronde, ovale of vierkante tafels kunt bedekken. Zelf hebben we bovenstaande keukentafel van 3 meter die nu ook tof bekleed kan worden. De diameter geef je dan door en wordt op maat gesneden. Er is overigens ook verschil tussen een ovale en ellips vormige tafel.

Maak iedere kinderfeestje stijlvol met een matching tafelzeil!

Houd met de maat wel rekening met het overhangen! Bij het snoep kleed is dit fout gegaan zoals je kunt zien. Neem 20 cm (dus 40Cm voor beide kanten) als standaard en je zit goed! En voor aan ons pizza kleed hangen ook diamanten hangers, een plaatje al zeg ik het zelf!

tafelzeil

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief