Delen vinden we super lief

We hebben iets heel tofs ontdekt dat we graag met jullie delen! Als fervente gourmet fans zitten we graag met ons gezin aan tafel waarbij iedereen zijn eigen gerechten kan samenstellen. De één wordt blij van een omelet ham kaas en de ander komt aan z’n trekken met een hamburger(tje) met uitjes, kaas en extraatjes. Gourmetten is een gezellig tafereeltje voor elk wat wils, maar ook zijn we dol op variatie! De pizzarette is dan ook een hele fijne vondst voor deze pasta, pizza & Italië fans! Het oerhollandse gourmetten krijgt een Italiaanse tint met de Pizzarette. We wanen ons weer in Milaan. Lees je mee?

De Pizzarette sluit je aan met de stekker en is in zo’n 10 tot 15 voor verwarmd. De oven is dan 200 tot 220 graden. Experimenteer vervolgens met een diversiteit aan ingrediënten.

Pizzarette van Emerio

De pizzarette is een pizzaoven met een speciale stenen, handgemaakte koepel die minder warm wordt. Hierdoor is het veilig te gebruiken als er kinderen mee bakken. Deze vernieuwde pizzarette mochten we zelf ervaren en je bakt hiermee heerlijke pizza’s in 5 tot 7 minuten perfect gaar met een vermogen van 1200 watt. Het is zo gezellig om samen te kokkerellen en rondom de tafel te zitten dat gevuld is met bakjes garnering. Paprika, kaas, champignons, Nutella, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een pizza mee beleggen. En ondertussen snoepen kindjes hun buikjes bol met tomaatjes, paprika en ananas. Heel goed voor de gemoedsrust van moeders dat gezonde gesnack.

Mini pizza Nutella voor onze kleine chocolade verslaafde (alias Lucas, 4 jaar)

Gezelligheid en eten gaan dankzij de pizzarette heel goed samen waardoor je samen met vrienden of familie kunt genieten van je eigen gemaakte pizza. Vooral voor kleintjes ideaal die hiermee zelf kunnen bepalen wat voor pizza ze willen eten. Dankzij de bakplaat met anti-aanbaklaag kun je de pizza’s direct op de bakplaat bakken voor een perfect bakresultaat. In de doos van de pizzarette zit ook een handige deeguitsteker waarmee je eenvoudig deegrondjes maakt met de juiste afmeting. En in mum van tijd is alles schoon, de spatels zijn namelijk vaatwasserbestendig.

Onwijs leuk om samen mini pizza’s te bakken!

Kenmerken pizzarette 2,4 & 6 personen

 • Materiaal: terracotta koepel, kunststoffen knop, metalen plaat
 • Bakplaat met emaille coating, eenvoudig schoon te maken.
 • Handgemaakte terracotta koepel voor de Italiaanse look & feel. Dit staat echt heel gezellig op tafel!
 • Ingebouwde thermostaat
 • Controlelampjes
 • Afmetingen: (hxbxd) 27x44x44 cm
 • Gewicht: 6,07 kg, met afneembare koepel

2, 4, 6 personen

Er zijn drie verschillende pizzarettes en met onze ronde tafel is de 6 persoons variant ideaal! Mocht je een lange tafel hebben dan zijn 2, of 3 kleinere pizzarettes (2 persoons) ideaal zodat je altijd in je nabijheid een pizzarette hebt staan. Met de Pizzarette Duo kun je met z’n tweeën ook heel romantisch eigen gemaakte pizza maken. Dankzij de pre-bake functie kan je de pizzabodems voorbakken voor een nog knapperigere bodem. Ook kan je de pizza’s warmhouden op de platte bovenkant van de terracotta koepel.

 • Bak 2 heerlijke mini pizza’s in 5 tot 7 minuten
 • Geschikt voor 2 personen
 • Voorbakfunctie, grill bruchetta’s of houd de mini pizza’s warm bovenop de koepel
 • Krachtig vermogen van 650 Watt

Pizza bakken

Met de Emerio Pre-Bake Pizzarette hebben we het ‘gourmetten’ naar een ander level gebracht! De kinderen vinden het ook maar wat leuk om eigen pizza’s te bekleden met hun favoriete ingrediënten. En in zo’n 5 tot 7 minuten genieten ze van hun zelfgemaakte pizza! Echt een uitkomst, wij zijn fan!

Terracotta koepel

Op de bovenkant van de 2 persoons terracotta koepel houdt je de net gebakken pizza’s warm. Je kunt er bijvoorbeeld ook bruchetta op grillen. De koepel is van terracotta en is voorzien van een coating waardoor hij gemakkelijk te reinigen is. De bakplaat is voorzien van anti-aanbaklaag die je na het bakken makkelijk met een sopje kunt afnemen.

Verschillende formaten

Zoals eerder aangegeven is de Emerio Pizzarette te verkrijgen in verschillende varianten, namelijk voor 2, 4, 6 of 8 personen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief