Delen vinden we super lief

Onze keuken vormt het middelpunt van ons huis en de uitstraling ervan heeft een grote impact op de algehele sfeer van deze family hangout. De bruine old-school keuken voldoet al sinds we hier wonen niet aan onze smaak, maar we lieten het voor wat het is. Bij een nieuw huis moet je immers keuzes maken en we verkozen zonnecellen, raambekleding en het schilderwerk, boven onze keuken. Toch bleef die keuken een doorn in mijn oog. En toen was daar deze week keukentrend, die onze keuken kwam wrappen en meer….

keuken wrappen, make-over, wrappen, wrappen met keukentrend check deze keuken metamorfose
Met behulp van hoogwaardige wrapmaterialen en vakmanschap transformeert Keukentrend keukenkasten, werkbladen en andere oppervlakken, waardoor ze er als nieuw uitzien.

Tijd voor actie

De kosten en het ongemak van een volledige keukenrenovatie was ons te groot. Een nieuwe keuken werd al snel op zo’n 20.000 Euro geraamd terwijl de basis echt kwalitatief is. We zochten daarom naar een alternatieve manier voor een eigentijdse en stijlvolle update en deed veel toffe inpspiratie op, waaronder hier bij Keukentrend.

We keken al eerder naar de keukenwrap trend en toen ik er er naar vroeg op social media, werd ik overspoeld door tips en tricks via mijn DM. We zijn gezwicht en een adviesgesprek werd ingepland.

Wrappen met keukentrend

De afspraak met keukentrend verliep perfect en ze wisten ons te verrassen met de mogelijkheden en relatief lage kosten. Een compleet nieuwe look en feel is echt eenvoudig te realiseren. Hun slogan is dan ook spot-on “weer verliefd op je keuken” en “waarom vervangen als je kunt wrappen?
Met de kleurenwaaier gingen we in de weer en na wikken en wegen, werd onze favoriet gekozen. Ook wilden weg graag gesloten bovenkastjes en een nieuwe achterwand. De offerte werd geaccordeerd en een afspraak werd ingepland.

wrappen, keukenwrap, keuken renovatie

Wrap-time

De wrap datum was dan daar! Geen lange wachttijden, in echt 2 weken kon het worden ingepland, ideaal! Twee uiterst sympathiek mannen van Keukentrend kregen eerst een kopje koffie van me, waarna ze alle materialen gingen klaarzetten. Met mijn eigen bakkie koffie glipte ik naar boven, want er moest immers ook gewerkt worden. Ik werk vanuit huis en tussen de meetings in gluurde ik uiteraard naar dit toffe proces….

wrappen, keukenwrap, keuken renovatie

Het wrapproces begon met een grondige reiniging en voorbereiding van de keukenoppervlakken. Hierdoor hecht de wrapfolie optimaal en is het resultaat optimaal. Vervolgens werden de wrapfolies op maat gesneden en met precisie aangebracht op de keukenkastjes en -panelen. De mannen werkten zeer precies en iedere keer als ik vanachter mijn werk bureau kwam gluren, waren ze weer een stap verder… “wat een metamorfose, hier word ik echt heel blij van”. Het is bovendien echt vakwerk, geen haar op mijn hoofd dat ik dit zelf zou willen doen, laat staan in 1 dag!

wrappen, keukenwrap, keuken renovatie

Kijk toch eens wat een verschil

In zo’n 7-8 uur waren ze klaar en werd de achterwand geplaatst. Dit is toch echt een wereld van verschil! De antreciet tint voegt een gevoel van warmte en eenheid met de nieuwe raamdecoratie. Het eindresultaat van de keuken wrap is een groot succes! En de marmeren achterwand matcht weer perfect met de monumentale hal, love it! De keuken voldoet nu helemaal aan onze verwachtingen en is niet meer oubollig maar modern en stijlvol. Bovendien hebben we onszelf een drastische transformatie bespaard.

wrappen

Tot slot

Is jouw keuken ook toe aan frisse look? Ik raad je echt aan om een vrijblijvend advies gesprek in te plannen met Keukentrend om te kijken of je jouw keuken kunt wrappen. Ze maken een offerte op maat en misschien heb jij dan ook binnen 4 weken een compleet nieuwe keuken! Ze weten echt een verbluffende metamorfose te realiseren, waardoor je opnieuw verliefd wordt op je keuken.

Of het nu gaat om een verouderde keuken, een stijl die niet meer past bij de huidige trends, of simpelweg de behoefte aan een frisse uitstraling, Keukentrend biedt een oplossing die zorgt voor een nieuwe en moderne look. Moeders huppelt weer vrolijk rond in haar nieuwe keuken.

wrappen
Love it, wat een wereld van verschil!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief