Delen vinden we super lief

Beadiballz & SlimiballzBeadiballz & SlimiballzWat zijn deze twee kleurrijke, slijmerige ‘beadiballz en slimiballz‘ een feestje om mee te spelen! Niet alleen voor de kids, ook ik kan er uren in knijpen. Het zijn net anti-stress ballen! Voor mij is het een nieuwe ontdekking. Ik blijk dus een hele trend gemist te hebben. Dat komt wellicht omdat mijn kinderen nog niet in de leeftijdscategorie zitten.

We ontvingen per post de allernieuwste squishy rage: de Orb Odditeez. Deze zijn er in twee verschillende varianten, de beadiballz en de slimiballz. We testen het voor jullie uit.

Beadiballz & Slimiballz

Er zijn twee verschillende varianten waarbij de inhoud verschilt. Wij mochten een zilveren Slimiballz testen en van de Beadiballz ontvingen wij het grote groene ultra model. Vooral de inhoud verschilt van elkaar.

  • De Beadiballz zijn ronde gevulde ballen, gevuld met hééééllll veeel orbeez! Ze zijn eenvoudig te kneden en je blijft er mee spelen. De pareltjes in de bal voelen fijn aan en zitten opgesloten in de bal. Dat maakt het speelgoed zo intrigerend. Dit model is de favoriet van mijn zoontje. Hij blijft er mee kneden en spelen. “kijk mam, ze kunnen ook aan elkaar plakken” De fantasie laat hij de vrije loop, waar ik graag naar kijk.Beadiballz & Slimiballz
  • De Slimiballz zijn gevuld met glitterslijm. Je raad het al; de favoriet van mijn dochter! En wat kun je er fijn in knijpen zonder dat het blijft plakken op je handen! Ik kan me nog wel herinneren dat mijn zoontje zelf slijm maakte op de BSO en dat het overal aan vast bleef plakken. Dit is meer mijn soort speelgoed. Wij vinden ze ‘Squishtastisch‘ en als je er licht op schijnt, zijn ze helemaal te gek! Dit model is de favoriet van mijn dochter.

Instagram

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat zijn deze twee kleurrijke, slijmerige ballen tof en een feestje om mee te spelen! Niet alleen voor de kids, ook ik kan er uren in knijpen. Het is net een anti-stress ball👌 maar ik moet braaf op mijn beurt wachten…. 😆 Het zijn de Beadiballz & Slimiballz die voor de pret zorgen!🤹‍♀️ De Beadiballz zijn gevuld met hééééllll veeel orbeez en dat voelt glibberig en gek aan. De Slimiballz zijn gevuld met glitterslijm en je blijft er mee spelen! #slijmerigeslijm #boti #orbeez #beadiballz #slimiballz  #squishtastisch #squistastisch #odditeez #nowinstore #outnow #nuindewinkel #odditeez # slimiballz # beadiballz

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Beadiballz en de slimiballz Te koopBeadiballz & Slimiballz

Beide varianten zijn verkrijgbaar in 2 maten en verschillende uitvoeringen. Ze bestaan in Mega en Ultra. Ik heb ze al bij verschillende speelgoedwinkels zien liggen in Nederland en ook verkrijgbaar bij bol.com.  Ik weet wat er op het verlanglisjtje van de kids komt te staan; heel veel slijm… 😀

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief