Delen vinden we super lief

Dit jaar verschijnt alweer de vierde bioscoopfilm in een succesvolle reeks van films van het merk De Grote Sinterklaasfilm. In dit nieuwe avontuur ‘Gespuis in de Speelgoedkluis’ zien we Robert ten Brink (adviseur van de Sint) en Martien Meiland (kasteelheer) weer terug en maken Jan Versteegh en Richard Groenendijk hun debuut als het gespuis die het op de cadeautjes van de Sint hebben voorzien. Uiteraard zit ook deze vrolijke en muzikale Grote Sinterklaasfilm boordevol met grappige momenten.

Over De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

Zijn jullie ook altijd van de partij om in de decembermaanden een Sint film te gaan kijken in de Bioscoop? Bij ons is het een jaarlijkse traditie en blijf het volhouden tot de magie van het geloven er af is. In deze Sinterklaasfilm krijgt Hugo Hogepief (Chris Tates) de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas (Robert ten Brink) te passen en hebbe nze er weer een mooi en spannend verhaal omheen gemaakt.

Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is. De twee gemeneriken Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk) krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Dit zorgt voor heerlijke scènes en veel hilariteit.

Gelukkig schieten deze keer alle Pieten, Party Piet Pablo, Marco Marsepein, Bennie Taaitaai, Kim Cadeau, Paco Post, Willem Wortel en het nieuwste pietje Chico Choco, te hulp.

Een grote ramp dreigt, want zonder sleutelring kan de kluis niet geopend worden. Gelukkig schieten alle Pieten: Party Piet Pablo (Okke Verberk), Marco Marsepein (Giovanni Caminita), Bennie Taaitaai (Joshua Albano), Kim Cadeau (Sara Robben), Paco Post (Wes Mutsaars), Willem Wortel (Stef de Reuver) en het nieuwste pietje Chico Choco (Noah Ganahl), te hulp. Zal het ze lukken om Hugo Hogepief op tijd terug te vinden en pakjesavond te redden?

Gouden film

De voorgaande Grote Sinterklaasfilm was een groot succes en was met meer dan 200.000 bezoekers de meeste bezochte Sinterklaasfilm van 2021. Net als vorig jaar zit De Grote Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes en hebben ze zelfs in recordtijd haar 100.000e bezoeker mogen verwelkomen.

Daarmee heeft ‘De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’, van producent Messercola en distributeur Just Entertainment, officieel de status van Gouden Film bereikt. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds.

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’, met onder andere Robert ten Brink, Martien Meiland, Jan Versteegh en Richard Groenendijk, zal nog tot 5 december te zien zijn in Nederlandse bioscopen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief