Delen vinden we super lief

De kamer van mijn dochter heeft een opfrisbeurt verdiend. De muren hangen nog vol met posters met kinderachtige afbeeldingen en de muur met afgescheurde behang mag worden gepimpt. Er zal een kleurtje aan de muur gegeven worden en een toffe wereldkaart en een canvas foto is hier wel op zijn plek. Ze kijkt vaak op de wereldbol en ze begint zich te interesseren voor topografie, steden en landen. Daarnaast hebben we net de schoolfoto’s laten maken en er zitten weer pareltjes tussen om af te laten drukken en in te lijsten!

Wereldkaart op maat

wereldkaart

Er is een wereldkaart voor elk wat wils. Zelf zou ik er ook wel eentje in de woonkamer willen hangen, maar ik kan lastig afscheid nemen van de schilderijen van mijn oma. Een goede reden om er eentje te bestellen voor de slaapkamer van mijn dochter. Er zijn zoveel leuke wereldkaarten te bestellen.

De roze, is tof, maar dochterlief zal meer vallen voor plaatjes. De wereldkaart met zoekplaatjes is origineel ingestoken, ook de mondriaan wereldkaart is te gek! Het was eigenlijk nog best lastig kiezen!

En dan is het het slimste om dochterlief zelf een wereldkaart te laten kiezen. Je zult er niet gek van staan te kijken dat ze koos voor onderstaand model!

De verschillende materialen

Een wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden. Daarnaast kun je kiezen uit meer dan 90 verschillende modellen, maten en afwerking. Ieder materiaal heeft een eigen karakter en stijl. Ook met het ontwerp kun je alle kanten uit. Voor de kinderkamer vond ik canvas geschikt met softe kleuren.

Grote wereldkaarten

Voor iets tofs en bijzonders aan de muur is een grote wereldkaart perfect. Het staat tof en ook kun je er stijlvol een kale muur mee vullen. Wat ook wel heel tof is, is om een muur te bekleden met wereldkaart fotobehang. Het is bij manlief nog niet door de ballotagecommissie, maar ik blijf het opteren.

Mijn dochter is in ieder geval helemaal happy en het staat tof aan de muur. Nu kunnen we verder met andere accessoires om het een echte meidenkamer te maken!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief