Delen vinden we super lief

Dit voorjaar keert comedy-icoon Jack Black na bijna tien jaar terug in zijn rol als Po, de onwaarschijnlijke kungfumeester, in een hilarisch, spetterend nieuw deel van : KUNG FU PANDA 4. DreamWorks Animations heeft hiermee een populaire actie-comedy-franchise neergezet en we kunnen niet wachten om deze nieuwe versie te gaan zien!

Kung Fu Panda 4

Stemmencast

In KUNG FU PANDA 4 zijn opnieuw de stemmen te horen van Martijn Fischer (Po) en Rik Felderhof (Shifu). Daarnaast zijn er nieuwe stemrollen voor. Linda Wagenmakers (Zhen), Lucretia van der Vloot (de Kameleon),
Patty Brard (Oma Zwijn), Kwok One (Han) en Phi Nguyen (Vis). In onderstaande video zie je de stemacteurs van KUNG FU PANDA 4 zichzelf en hun personages introduceren.

Kung Fu Panda 4
KUNG FU PANDA 4 draait vanaf 15 maart a.s. alleen in de bioscoop.
In 2D, 3D, 4D, Dolby Cinema & ScreenX. In de Nederlandse en originele versie.

Synopsis

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger (de voor een Golden Globe genomineerde Jack Black) een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is namelijk verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee. Ten eerste weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten. En ten tweede moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen.

Kung Fu Panda 4

Om het nog erger te maken, duikt er ook nog een kwaadaardige, machtige superschurk op, namelijk de Kameleon (Oscar®-winnares Viola Davis), een kleine hagedis die de vorm van elk wezen kan aannemen, groot of klein. En die Kameleon heeft haar kleine kraaloogjes laten vallen op Po’s Staf der Wijsheid, waarmee ze alle grote schurken die Po naar het geestenrijk heeft gestuurd terug zou kunnen halen.

Po moet dus hulp zien te vinden en die vindt hij (soort van) in de vorm van de sluwe, scherpzinnige dief Zhen (Golden Globe-winnares Awkwafina). Zhen is een steppevos die Po nogal tegen zijn vacht instrijkt, maar die onmisbare talenten blijkt te hebben. Om de Vredesvallei te beschermen en uit de reptielenklauwen van de Kameleon te houden, moet dit komische, vreemde duo samenwerken.

Kung Fu Panda 4
Gaandeweg ontdekt Po dat helden op de meest onwaarschijnlijke plekken opduiken.

Stemmencast

In de film keren de stemmen terug van grote sterren zoals Academy Award®-winnaar Dustin Hoffman als kungfumeester Shifu; James Hong (Everything Everywhere All at Once) als Po’s adoptievader Mr. Ping; de voor een Academy Award® genomineerde Bryan Cranston als Po’s biologische vader Li en de voor een Emmy Award genomineerde Ian McShane als Tai Lung, Shifu’s voormalige leerling en aartsvijand. Oscar®-winnaar Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once) spreekt de stem in van een nieuw personage, Han, de leider van het Rovershol.

KUNG FU PANDA 4 wordt geregisseerd door Mike Mitchell (DreamWorks Animations Trolls, Shrek Forever After) en geproduceerd door Rebecca Huntley (DreamWorks Animations The Bad Guys). De co-regisseur van de film is Stephanie Ma Stine (She-Ra and the Princesses of Power). In 2008 werd Kung Fu Panda, het voor een Academy Award® genomineerde eerste deel, DreamWorks Animations best verdienende originele animatiefilm. Dit was het begin van een franchise die wereldwijd al meer dan 1,8 miljard dollar heeft opgebracht aan bioscoopbezoeken. Zijn jullie ook zo’n panda fan? Wij wel en tellen de dagen tot we het in de bioscoop gaan zien!

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief