Delen vinden we super lief

In het pittoresque Biggekerke ligt een kleinschalige boerencamping genaamd Minicamping de Phlox. Op dit mooie stuk van het eiland Walcheren runnen Johan en Miranda met passie en gedrevenheid hun boerderij met aangesloten camping. Ze worden blij van het verrassen van hun vakantie gasten en zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. De sfeer is er zeer gemoedelijk en hier vier je vakantie zoals vakantie hoort te zijn…

Mini- boerencamping de plox

Kleinschalige boerencamping, de Phlox , Biggekerke, Zeeland

Er is op deze minicamping in Zeeland plek om te gaan kamperen met je eigen tent, caravan of camper. Als je geen eigen kampeerspullen in je bezit hebt, geen paniek! Bij de Phlox kun je ook één van de safaritenten huren. Je hoeft alleen maar je kleding, beddengoed, toiletspullen en je mede vakantiegangers mee te nemen en er staat je een fantastsiche vakantie te wachten.

Kleinschalige boerencamping de Phlox in Biggekerke, Zeeland
leinschalige min- boerencamping de Phlox in Biggekerke, Zeeland

Plezier voor groot én klein

Kleinschalige boerencamping de Phlox in Biggekerke, Zeeland

Op nog geen 3 kilometer afstand van de camping ligt het strand dat een mooie en behapbare route is langs de duinen om te wandelen, of om te gaan fietsen. Ook kun je voor de afwisseling het bos in duiken vanaf Camping de Phlox. Zelf ben ik dol op onze fietskar die we dan volladen met tassen, handdoeken en strandspeelgoed. De omgeving is prachtig en leuk om te ontdekken.

Walcheren is een landstreek en een schiereiland in het westen van de Nederlandse provincie Zeeland en bestaat sinds 1997 uit de drie gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. Je hebt dus ook veel mooie plekken in de buurt voor leuke activiteiten.

Op deze camping is het zowel voor volwassenen als kinderen perfect toeven met de diversiteit aan faciliteiten. Naast de mini-kinderboerderij met kippen en konijnen is er een speeltuin met schommel en glijbaan. Ook in de zandbak, op de tafeltennistafel, met de twee trampolines en de vele skelters en fietsjes zullen jouw kinderen zich geen moment vervelen. Je hoeft de camping eignelijk niet af voor een fijne vakantie.

Ook ideaal dat je niet veel hoeft mee te slepen, het is immers vakantie! Voor de kinderen is alles aanwezig voor een dag vol plezier. En als ze even klaar zijn met spelen, vertelt boer Johan met verve wat er allemaal geteeld wordt op de boerderij. Gerst, bonen, suikerbieten, kalebassen, ze zullen hun ogen uitkijken. En als je geluk hebt mag je misschien nog meerijden in de kar over de camping. Als je de facebookpagina bekijkt zie je hoeveel pret groto en klein heeft. Meer info klik hier

Kleinschalige boerencamping, de Phlox , Biggekerke, Zeeland
Hier zie je de fijne, ruime vakantieplekken op de minicamping

Wees er met je reservering wel op tijd bij aangezien er beperkte plekken zijn in het hoogseizoen. Op deze kleinschalige boerencamping de Phlox in Biggekerke, Zeeland zul je een fantastische vakantie tegemoet gaan. Kids blij, jullie een fantastische, relaxte vakantie nabij het strand!!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief