Delen vinden we super lief

Wat wil je graag hebben als kraamcadeau?“ vroeg een vriendin bij de geboorte van onze tweede dochter. Een lastige vraag, want ik had al zoveel in huis van de oudste. Ineens bedacht ik iets: een hoes voor de Maxi-cosi. Dat leek me reuze handig. Ik kreeg een hele persoonlijke hoes voor het verschoonkussen die ik ook gevraagd had. De Maxi-cosi cover was ik een beetje vergeten totdat ik van de week de hoezen van Dooky weer tegenkwam. Dit is precies wat ik zocht!

Mijn eigen auto met een Dooky Seat Cover

Als moeder van één, deed ik alles op de fiets. Drie kwartier fietsen naar mijn werk: geen probleem. Zware boodschappentas voorop en peuter achterop de fiets: eitje! Na de geboorte van nummer twee kwam er dan toch een tweede auto bij ons op de stoep. Mijn eerste, eigen autootje met een Maxi-cosi en een kinderstoeltje kon permanent achterin mijn bolide pronken. Maar deze mama wil natuurlijk dolgraag de blits maken!

Een opgepimpt kinderstoeltje

Onder het motto: ‘het oog wil ook wat’, vind ik het super leuk om de stoeltjes van de meisjes een beetje te pimpen. Nou zijn de Maxi-cosi en het stoeltje bij mij in de auto gewoon zwart dus dat is op zich prima. Het stoeltje bij mijn man in de auto ziet er heel wat minder aantrekkelijk uit. Maar ja. Het is mijn Dooky Seat cover dus gaat die toch over het stoeltje in mijn auto.

Dooky patroontjes

Natuurlijk valt er Bij Dooky te kiezen uit bekende Dooky stofjes. Vaak neutrale kleuren met leuke patroontjes. Maar als je gewoon effen zwart wil, kan dat ook. Ideaal voor als je niet zo een mooi stoeltje hebt of om het gewoon net een beetje mooier te maken. Sterren, veren of een soort van luipaardprintje maar dan net anders. Het kan allemaal.

Ons meisje mocht zelf kiezen. De keuze was snel gemaakt. Zoals valt te verwachten bij een meisje van drie, die helemaal gek is op alles wat ook maar iets te maken heeft met prinsessen, wilde ze het hoesje in de kleur ‘Light Grey Crowns’. Nu hebben we dus een lichtgrijs stoeltje met allemaal kleine zwarte en donkergrijze kroontjes er op. Zo voelt zij zich een klein prinsesje en ben ik blij dat het een neutraal patroontje is zonder glitters en knalkleuren.

Plakhandjes en modderlaarzen

Heerlijk in dromenland

Super leuk dat de kindjes extra hippe stoeltjes hebben achterin de auto maar dat is niet de hoofdreden waarom ik graag een Dooky Seat Cover over de autostoeltjes van de kids heb. Ik vind het vooral fijn dat je het zo nu en dan in de wasmachine kan gooien.

Wel zo handig na een dagje strand of flinke wandeling in een drassig bos. Helemaal fijn bij kindjes die last hebben van wagenziekte. Hoesje er af en hup de wasmachine in. De hoes is gemaakt van een lekkere zachte stof. Het materiaal is ademend en vocht absorberend.

In een handomdraai

Doordat de hoes is voorzien van een elastiek, past het om bijna alle autostoelen met een 3 of 5 puntsgordel. Er zit een los hoesje bij voor de hoofdsteun. Het is heel makkelijk in gebruik. De hoes om de stoel bevestigen, gaat een stuk sneller dan mijn meisje in de stoel krijgen. 😉 Daar ben ik wel blij mee want als we op zomervakantie gaan heb ik het zó omgezet naar de auto van mijn man.

Maxi-cosi’s en kinderstoeltjes

Ik heb De Seat Cover 1 voor onze peuter, maar er bestaat ook een ‘Dooky Seat Cover 0+’ die perfect past om een Maxi-Cosi of een ander stoeltje voor baby’tjes. Zo kunnen klein en (iets) groter gezellig in matching stoeltjes mee op reis. We zijn er echt blij mee!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief