Delen vinden we super lief

Armbandjes maken is altijd leuk! Thuis pakken we er regelmatig kralen bij, of verzinnen we iets van papier. Tijdens de lancering van het stemmen op je favoriete product bij de ‘Verkiezing speelgoed van het jaar’ zagen we dan ook wel iets heel tofs! Armbandjes maken krijgt met het nieuwe BlaZeLets een nieuwe dimensie! Of het nu samen met andere kinderen is, als cadeautje voor iemand, of gewoon voor jezelf. Het is leuk om te doen en het resultaat mag er wezen!

We hebben het al eerder mogen uitproberen en ook ging er een Style studio – BlaZeLets van Ravensburger mee op vakantie! Het is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar, dat geschikt is vanaf zes jaar. Je maakt op een compleet nieuwe manier je eigen armbandjes. We zijn met magisch poeder én water in de weer gegaan en maakten kleurrijke, glitter armbandjes! Mijn zoontje(6) had niet al te veel geduld, terwijl mijn dochter (5) er helemaal van in de ban was! Wel heb ik haar geholpen omdat je met water in de weer gaat en korreltjes die je met finesse moet bewerken! Zodra ze droog waren konden we het met glitter versieren! Het resultaat was cool!

Afbeelding

Appeltje eitje

Armbandjes maken met BlaZeLets is leuk om te doen én succes gegarandeerd! We maakten er echt even een momentje van tijdens onze vakantie terwijl papa aan het koken was!

De koffer werd voorzichtig uitgepakt en de accessoires klaargezet voor de creatieve workshop! Eerst word er een elastisch koord in de sleuf van de vorm (mal) bevestigd. Vervolgens kies je je favoriete kleur poeder en doe je dit in de strooibeker. Je kunt je bandje overigens in één kleur of gestreept maken. Het eerste armbandje was even oefenen. De versies daarna werden steeds professioneler gemaakt! We werkten ook steeds netter, dit is wel gewenst vanwege de magische korrels! Daar had mijn dochtertje nog wel even hulp bij nodig!

Als de magische poeder er netjes in zit, sluit je de vorm en doe je het water in het onderste deel van je koffer. Twee minuten onder water dompelen en voilà, je armband is bijna klaar!

Nog even geduld…

Mijn dochter was reuze nieuwsgierig naar het resultaat! Even wachten, drogen, uitsteken en nog even met glitter versieren. Vervolgens laat je de armband nog circa 20 minuten drogen. De armbandjes gaven we alvast een rondje vorm door om een beker te draaien.

Last but not least

Een armband heeft natuurlijk ook sluitingen nodig. Dat was het laatste klusje! Je schuift eenvoudig de uiteinden van de elastische draad door de kleine gaatjes van de sluitingen en maakt een stevige knoop. De meegeleverde satijnen bandjes kun met knutsellijm op de binnenkant van je armband plakken voor een nog beter draagcomfort. Mijn dochter draagt het met trots en showt het aan iedereen! Er zullen nog vele armbandjes volgen! Wel fijn dat er navulsets verkrijgbaar zijn!

Prijs en verkrijgbaarheid

BlaZeLets – Style Studio van Ravensburger, voor kinderen vanaf 6 jaar, is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar (€ 29,95) Voor nog meer coole armbandjes is er een navulset met poeder, elastisch draad en sluitingen verkrijgbaar (€ 5,99).

We klungelden wel ietwat met de slotjes, maar mijn dochter is happy met het resultaat!

Tip: Tot en met 3 november kun je stemmen op je favoriete speelgoed via www.speelgoedvanhetjaar.nl waarbij er heel toffe prijzen te winnen zijn!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief