Delen vinden we super lief

Plopsa indoor coevordenMijn Roots liggen in het prachtige oosten van het land, in de provincie Overijssel. Ik ben geboren en getogen in Dedemsvaart, een klein dorpje in de buurt van Hardenberg waar ik mijn verdere jeugdjaren heb doorgebracht. Mijn ouders wonen er nog en ik kom er eigenlijk veel te weinig. Het is een regio waar veel recreatie is en waar ontzettend veel is te doen. Waaronder PLOPSA Indoor in Coevorden met dit weekend iets heel bijzonders!! 

K3 in Plopsa Indoor Coevorden

Mijn dochter zwiert en zwaait op de muziek van K3 en ook kleine Lucas schudt zijn heupjes heen en weer. Als jonge ouder zul je het beamen; we kunnen niet om de muziek van de 3 meiden heen. Het is opzwepend, vrolijk en laat iedereen swingen.

Plopsa K3

Aankomend weekend zijn de meiden Klaasje, Marthe en Hanne van K3 in het populaire Plopsaland Coevorden waar ze hun nieuwe zomerhit WHOPPA’ ‘ten gehore zullen brengen. Hiermee wordt de zomer ultiem ingeluid en ze staan te popelen om voor jullie op te treden! Dat wordt swingen geblazen. En aangezien het ideaal te combineren is met een bezoekje aan Opa & oma, staat het groot omcirkelt in onze agenda.

 • Swing it

Zoals jullie weten hebben we drie kindjes van 1,3 & 5 die dol zijn op swingen, muziek en in het bijzonder K3. Mijn dochter misschien nog wel het meeste, maar stiekem geniet Olivier ook intens van de opzwepende, vrolijke muziek. En dan kun je als ouder niets meer doen dan intens genieten. Wat is dit leuk en lief.plopsa

Hier kan ik echt van genieten om mijn kinderen zo uit hun dak te zien gaan. En na dit geweldige optreden kan ik aankomend weekend met je kinderen de rest van de dag helemaal los en ze laten spelen in het indoorpark.

Zijn jullie wel eens in een Plopsa park geweest? Er valt zoveel te beleven en aankomend weekend al helemaal. We zullen gaan genieten van hun opgewekte, enthousiaste en dansbare liedjes. Dit optreden vergeet je zeker nooit meer!plopsa

Plopsa

Het plopsa keten heeft zes locaties en we hebben er nog heel wat te bezoeken. Ik heb voor jullie een kort overzicht gemaakt. Maak je maar op voor  voor een grote dosis actie en avontuur!

 • Plopsa Indoor Coevorden:

  Het mooiste indoorpretpark van Nederland! Met meer dan 25 indoorattracties worden de harten van kleine avonturiers en hun familie veroverd. Bij mooi weer is het dolle pret in het ruime buitengedeelte!

 • Plopsaland De Panne:

  Het grootste pretpark van België heeft een gloednieuwe themazone Heidiland. Hier raas je met een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten coaster Heidi The Ride raast. Ook kun je een beestige rit op de Dierenmolen maken. Ook zijn er meer dan 50 magische attracties voor jong en oud en liveshows met alle Studio 100-artiesten! Hoe tof!

 • Plopsaqua De Panne:

  Maya de Bij, Bumba, Wickie de Viking en al hun vrienden zijn aanwezig om magische avonturen te beleven. Er zijn adembenemende attracties zoals de wildwaterrivier, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen. En durf jij het aan om een ritje te maken op de spectaculaire Sky Drop, de hoogste glijbaan van België? (19 meter)

 • Plopsa Indoor Hasselt:

  Weer of geen weer, in het enige indoorthemapark van België kun je je laten betoveren door de magische wereld van Studio 100 ! Met Piet Piraat beleef je avonturen op De Scheve Schuit, in de K3-disco kun je dansen en bij Wickie Coaster voel je de kriebels in je buik.

 • Plopsa Coo:

  In hartje Ardennen kun je genieten aan de beroemde Watervallen van Coo van een combinatie van natuur en avontuur. In de Mega Mindy Flyer zweef je avontuurlijk tussen de wolken en met de achtbaan Vickie The Ride behaal je hoge snelheden. De reusachtige vulkaan in de Dino Splash is een attractie vol waterpret! Een park vol avonturen

 • Holiday Park:

  Op de internationaal bekroonde achtbaan Expedition GeForce maak je een onstuimige rit. En op de Sky Scream is het bibberen en beven geblazen. Majaland is leuk voor de allerkleinsten. En bij “The Beach”, vindt je de twee nieuwe attracties De ‘Beach Rescue’ en ‘De Vissersbootjes’ Dit is een gloednieuwe themazone in complete ‘beach’-stijl. Aloha….

Videoimpressie

Als je meer informatie wilt weten over bovenstaande parken, raden wij de website Plopsa.nl aan. Hier vind je ook de openingstijden en meer praktische informatie.

Praktische informatie K3 Plopsa Weekend Coevorden 

Datum: Aanstaande zaterdag 21 & 22 april
Adres: Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen, Nederland
Tickets: Info & Tickets: plopsaindoorcoevorden.nl. Het K3 optreden is inclusief
Tijdstip; hoe laat het optreden van K3 is, is nog niet bekend

Wij kijken er naar uit en als jullie tickets hebben gereserveerd, laat je het dan weten? Wellicht tot dit weekend!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief