Delen vinden we super lief

kwantum25 januari, is het ‘de dag van de werkplek’. Een dag om extra aandacht te besteden aan de indeling van de kantoortuin. Want “hoe kan iedereen zo goed mogelijk werken?” Uitgaande van verschillende behoeftes, rollen en werkstijlen. Grappig genoeg is het ook de eerste dag van mijn zwangerschapsverlof. Ik ga vandaag niet naar het congres over dit onderwerp, maar ik verruil mijn vertrouwde sfeervolle kantoorruimte voor mijn ‘nieuwe’ nog meer vertrouwde werkplek: ons heerlijke huis.;-)

No place like home

Aan dat huis moet nog wel het één en ander gedaan worden om het helemaal af en ‘babyproof’ te maken. Er moeten nog heel wat wasjes gedraaid worden. Stevig worden gestofzuigd. Spulletjes worden verplaatst en aangeschaft. We gaan eerst maar beginnen met het laatste klus werk. Nou ja ‘we’… Manlief is op weg gegaan naar de Kwantum om helemaal goed voorbereid ter werk te gaan.kwantum

kwantumHandig zo een winkel waar je terecht kunt voor een pot verf en een nieuwe vloer, maar ook meteen voor een tafeltje en een matras, wat leuks voor op tafel of voor aan de muur. Met een pot verf en kwast wordt er nog even een muurtje gepimpt. Een ander muurtje verdwijnt snel achter een vrolijk behangetje. Dan is het tijd voor het echt leuke werk: spulletjes shoppen.

Een frisse look

Tijd om mijn ‘nieuwe werkplek’ op te leuken met wat nieuwe spulletjes. Als voorbereidend werk ben ik vast wat online bij Kwantum gaan surfen dat vooral ideaal is omdat het lekker handig bij elkaar staat. Nu we toch bezig zijn met dingetjes in huis wordt het ook tijd om eindelijk eens een lamp op te hangen op de overloop en in de nieuwe logeerkamer. Van die dingen die al anderhalf jaar op de to-do-list staan maar waar echt even wat actie voor moest worden ondernomen.

kwantum

Net als in het kleinste kamertje van het huis. Het gat waar ooit een lampje heeft gezeten, is ondertussen verstopt achter een fijne wandhanger. Een paar nieuwe sierkussens op de bank, stoere vaas voor op tafel en de huiskamer heeft alweer een hele nieuwe look. Kleine aanschaffen geven al meteen een heel andere sfeer.kwantum

Laatste hand aan de kinderkamers

Voor de kamertjes van de meisjes heb ik leuke vloerkleedjes gespot. Voor grote zus, toffe letter led lampen en een super handig kistje op wieltjes voor haar spulletjes. Oh en een leuk dekbedhoesje. Uit ervaring weet ik ondertussen dat het toch wel handig is om een extra hoes klaar te hebben liggen.

kwantumkwantumVooral voor nachtelijke ongelukjes. Kledinghangertjes voor de kleinste dame zijn natuurlijk een must. Al die schattige babykleertjes moeten toch ook ergens aan hangen!

Mijn nieuwe kwantum items

Nieuwe ruimtes creëren zorgt er natuurlijk ook voor dat er oude spullen moeten worden opgeborgen. Het hoeft niet allemaal weg, maar wel fijn als het een beetje handig wordt opgeborgen zodat het ook weer terug te vinden is. Ik heb vooral ontzettend behoefte aan goede hersluitbare boxen of handige opbergkasten. Weg met oude dozen maar gewoon goed afgesloten en uit het zicht. Ik vind het in ieder geval helemaal top. Al met al kun je bij Kwantum prima slagen voor een heel fijn prijsje.kwantum

Niet te gek maar gewoon handig en leuk! Mijn vernieuwde werkplek wordt perfect gerestyled. En verder ga ik  in mijn verlof uiteraard fijn verder shoppen, want nog niet alle babymusthaves heb ik in huis. Hebben jullie overigens een fijne werkplek? Wil je overigens meer weten over de dag van de werkplek dan dan dat hier.

Liefs Aileen

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief