Delen vinden we super lief

‘Mama, ahhh toe’, ah toeeee”, smekend kijkt mijn dochter me aan! “mogen we alsjeblieft een hondje,…. of een kitten, dat is ook goed”. Na het zien van de film huisdierengeheimen is het helemaal schering en inslag en wil ze graag een eigen kitten. Om mijn dochter haar puppy liefde te voeden besloot ik haar mee te nemen naar misschien wel de schattigste plek van Nederland: Studio Pets!

In Amstelveen is er een fantastische Studio Pets winkel geopend waar je als dierenliefhebber verlekkerd rond kunt blijven kijken. De eerste Flagship store van Studio Pets in Amstelveen is dé ‘snoepjes winkel’ voor klein én groot! Een winkel vol aaibare, persoonlijke en unieke producten.

De collectie in de Studio Pets Flagstore Stadshart Amstelveen bestaat uit stijlvolle producten zoals tassen, notitieboeken, pennen, sluitelhangers en pluche dieren.

Studio Pets store

In de winkel van Studio Pets wandel je in een kleurrijke droomwereld van puppy’s, kittens en heel veel zoete kleuren. Het was echter wel verstandiger geweest om mijn pinpas te vergeten, want het ene product is nog schattiger dan het andere.

Mama…. please….

Mijn dochter had na mijn BloggerBynature event het rubberen speelgoedhondje Jiggly Pup gekregen. Dat was al een succes, laat staan als een pup superzacht is en echte oogjes heeft. Ik kan je verzekeren dat een zachte Studio Pets pup nu héél, héél hoog op haar wish list staat.

Superzachte, kleurrijke collectie

In de winkel vind je vrijwel de gehele collectie Studio Pets pluche knuffels incl. eigen paspoort en een stoer reiskoffertje. Met hun schattige pluizige koppies en zachte vacht kijken ze ons één voor één aandoenlijk aan. We zouden ze allemaal wel willen adopteren. En ook bij de stationery keken we onze ogen uit!

Een extra leuke wetenschap is dat elke Studio Pets zijn eigen Augmented Reality app heeft waarin de dieren tot leven komen. Met deze gratis app kun je je favoriete virtuele knuffel echt door je camerabeeld laten lopen, knuffelen en heel veel selfies maken. Je nieuwe huisdier zal dus in mum van tijd Social media veroveren!

Mooie, shiny tas met een schattig, bril dragende kat ‘happy’. 

Studio Pets

Het verhaal achter inspirerende bedrijven zoals Studio Pets By Myrna weet me altijd te intrigeren. “Het begon allemaal door de combinatie van liefde voor dieren, fotografie en talloze designs” vertelt Myrna Huijing me enthousiast in haar winkel. “Vandaag sta ik in de winkel waar ik altijd van droomde” vervolgd ze als een bevlogen onderneemster.

Het resultaat is een verbluffende samensmelting van al deze facetten dat tot de leukste collectie cadeau-artikelen, knuffels, tassen en schrijfwaren heeft geresulteerd met de liefste dieren erop!

De kracht zit ‘m bovendien in de schattige modellen die zijn gefotografeerd in snoezige settings met stijlvolle accessoires. Ze zijn toch echt om op te vreten!

Na internationaal succes in landen als Rusland en Amerika heeft founder Myrna haar eerste flagshipstore in Amstelveen geopend, een lang gekoesterde droom

Studio Pets is al meer dan 14 jaar actief in de dierenfotografie en heeft hier een grote internationale naam opgebouwd. En inmiddels worden de producties van fotografe en onderneemster Myrna Huijing voor vele wereldwijde merchandise licenties gebruikt. Niet zo gek dus dat ze in Stadshart Amstelveen is gevestigd waar de winkel haar internationale allure kan versterken. Hier mag ze terecht heel trots op zijn!

De foto’s zijn direct te herkennen aan het hoge ‘agossie’ gehalte en de blije koppies van deze lieve viervoeters.
Dit is toch té schattig voor woorden! Alle dieren zijn schattig met de meest leuke namen.
Ze zijn onwijs aaibaar en aandoenlijk! We Love it!

Studio Pets

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/H2HLBFd0xQY” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

De vacht van Snuggle is gemaakt van de beste kwaliteit en is zo zacht en knuffelig dat het net echt is! Dit snoezige beestje draagt een klein paspoortje bij zich met meer informatie over het supermodel.

Photobooth & Augmented Reality

Een dier in een koffertje vormt wellicht vraagtekens bij sommige volwassenen op, maar je zult zien dat ze helemaal opgaan in hun fantasie. En toen ik de applicatie liet zien werden ze helemaal enthousiast toen ze de Studio pets tot leven zagen komen. Je raad het al…ik was mijn telefoon vervolgens kwijt! De collectie is onweerstaanbaar schattig en het wensenlijstje van mijn dochter is lang. We geven het in iedere geval door aan de goedheilig man!

Meet the Stars

En nog één video om het af te leren!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief