Delen vinden we super lief

boost je blog weekend

Doodeng vind ik het! Heb ik me zowaar opgegeven voor het eerste ‘Boost je blog & business weekend’! We gaan met een kleine club bloggers een gezellig en vooral leerzaam lang weekend tegemoet. We gaan nou eens echt het naadje van de kous te weten komen van Analytics, Google Search, Pinterest, Instagram & branding & Affiliate marketing. Ik heb er zo’n zin in!

Off we go!

Op de vrijdag vertrek ik gelijk vanuit mijn werk en reis ik door naar Limburg. We hebben die avond geen training, maar er is wijn en de Voice of Holland, dus dat komt vast goed. We verblijven overigens in Recreatiepark de Leistert dit boost je blog weekend weekend.

olivette, menstruatie, Hierom weeg je meer rondom je menstruatie. laat je vooral niet gek maken!

Olivette.nl

Laat ik vooropstellen dat de bezoekerscijfers van Olivette door het plafond gaan. Ik had nooit durven dromen dat ik zoveel bijzondere, lieve en vaste lezers zou trekken met mijn blogs. Olivette.nl is niet commercieel ingestoken, dat is denk ik de kracht. Ik krijg zowaar van jullie op mijn donder als de sponsoring er af spat. En gelijk geef ik je, dat leest ook minder lekker! Ik werk nog steeds fulltime naast het bijhouden van mijn blog en maak mijn content in mijn vrije weekenden en avonden. Want soms vergeet ik het…ik heb ook nog een man en drie kids rondlopen….

Olivette, blogger

Bloggersweekend: boost je blog weekend

Om echt een keertje dedicated tijd in mijn blog te investeren en ook in mezelf te investeren heb ik ‘ja‘ gezegd. Wel was ik afgelopen jaar bij de Blogger by Nature dag, maar toen was ik nog best ‘blue‘ en een beginner. De factuur van het weekend vol diepgang ontving ik en met 1 druk op de knop had ik me aangemeld. Spannend, want wie zou nog meer gaan en zou het van toegevoegde waarde zijn? Ik geloof in Esmee, de organisatrice en haar drive om bloggers echt naar het volgende niveau te tillen met de trainers. nu eerst nog manlief informeren.

De investering in mijzelf met 'Weight Watchers, heruitgevonden!'

Maar laat ik een topper van een kerel hebben die me zo’n ‘boost je blog weekend’ enorm gunt. Met soortgelijken onderduiken in een paradijsje vind ik dus best spannend…Voor Olivette gaat het een boost geven! En pssst het huisje heeft een sauna énnnn ik heb een eigen kamer….’chillmode to the max’, behalve overdag, dan moet ik opletten bij de diverse workshops!

werkplezier juni balen als werkende, ambitieuze moeder

Het programma van je boost je blog weekend

  • Pinterest Marketing van Jody Hoogendoorn (pinacademie.nl)

Paniek, paniek, mijn Pinterest platform stelt echt he-le-maal niets voor! Werk aan de winkel en Jody gaat ons daarbij helpen. Het is ook een kwestie van tijd bij mij. De toegevoegde waarde is enorm leerde ik ook bij de bloggers challenge! Aangezien ik veel eigen beelden heb, wil ik hier dolgraag meer van leren dit ‘boost je blog weekend’

  • Affiliate Marketing van Jennifer (affiliateblogger.nl)

Zo fijn dat ik meer over affiliatie marketing leer dit ‘boost je blog weekend’. Mede bloggers wisten me al te vertellen dat dit een interessante vorm van inkomsten kan zijn voor je blog. Mijn diversiteit aan goedgelezen blogs met tips, tricks, reviews en ervaringen kan volgestopt worden met affiliate linken. Voor de lezer geen issue, maar voor de blogger interessant en kan zorgen voor inkomsten. Maarja, als je er geen kaas van hebt gegeten, is het goed om er eens in te duiken. Hopelijk kan Jennifer me er alles over vertellen.

boost je blog weekend
De devices liggen klaar voor dit ‘boost je blog weekend’
  • Analytics/Google Search en WordPress helpdesk van Gea Harkema-Simons (jouwtechnischecoach.nl)

Hebben jullie een coach? Stiekem wil ik het al lange tijd, maar het is de onzekerheid in mij die het steeds uitstelt, stom! Soms schrik ik echt als ik hoor hoeveel lezers mijn blog heeft. Google stuurt me maandelijks een overzicht en keer op keer is het een stijgend aantal. Ook heeft mijn website hoognodig een update nodig. Een nieuw logo, betere layout, outline, banners, neem het maar op. Maarja wanneer? Mijn baan gaat echt voor in alles én mijn gezin! Content daar ben ik goed in, niet al die bijkomstigheden die er komen kijken met het bijhouden van een blog, damn. Goed opletten dus wat Gea ons te vertellen heeft!

  • Social Media Branding met persoonlijk advies van Debra van dsocials.nl

Mezelf zien als personal brand is best een dingetje. Ik ben sterk in content en daarnaast zijn Google en ik vriendjes. Toch ben ik op Instagram klein. Soms best frustrerend omdat ik daardoor opdrachten misloop via platforms als bijvoorbeeld influentials, of andere platforms. Voor blijvende content ben ik interessant Ik ben vlot in de pen, maar geen sidekick als fotograaf waardoor je mij niet heel veel ziet online.

  • Een SEO scan van mijn blog met persoonlijke uitleg

Seo-technisch ben ik via de Yoast Plugin sterk, maar een scan van de blog is van grote waarde. Ik hoop hier heel veel uit te halen! En stiekem ben ik ook bang dat er vele werk uit zal rollen. Maar het komt goed uit dat ik snel 5 dagen met mijn paps in Singapore zit en mijn laptop kan meenemen vanwege voldoende vrije tijd! Ik vertel er uiteraard alles over wat dit ‘boost je blog weekend!’ me gaat brengen Wordt vervolgd!

Blogger by nature

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief