Delen vinden we super lief

Onze kinderen zijn dol op knutselen en vooral als dat gepaard gaat met heel veel glitters! Niet geheel mijn favoriet aangezien glitters echt overal terecht komen en zelfs mijn collega’s op mijn werk vragen of ik een wild feestje heb gehad! De glitters worden in mindere mate uit de kast gehaald bij knutselpartijtjes, maar het blijft een grote aantrekkingskracht hebben en zijn zeer geliefd! En laat Crayola daar iets op gevonden hebben! We heten de Glitter Dots van Crayola een warm welkom!

Glitter Dots

De Glitter Dots zijn kneedbare lijmbolletjes met glitters die heel leuk gemixt kunnen worden voor de meest kleurrijke glittercombinaties. Met deze dots kun je tekenen op diverse oppervlaktes! En of je nu een creatie wilt maken op hout of papier, de glitters blijven plakken. Dat klinkt als muziek in mijn oren! In totaal zijn er zes verschillende Glitter Dots sets ontwikkeld! Denk daarbij aan een glitterige sleutelhanger, een mozaïek creatie of een unieke sticker met glitters. De Glitter Dots zijn ook in drie losse kleurensets verkrijgbaar. Ideale cadeautjes voor de aankomende feestdagen met prijsjes vanaf €7,99.

Uitkomst voor knutselen met glitter fans

Glitters zijn geliefd bij knutselende kids maar voor ouders een glitterdoorn in het oog! Ook afgelopen gezellige, glitterfestijn waarbij we kerstkaarten maakten, zijn de glitters nog steeds overal terug vinden, behalve daar waar ze horen. De Glitter Dots van Crayola hebben we nu zelf uitgeprobeerd en biedt een leuke manier om met glitters te knutselen zonder dat dagen later nog overal glitters liggen. De kleine kneedbare lijmbolletjes zitten vol met glitters en geven geen glitters af op plekken waar je ze niet wil hebben.

• Glitter Dots – Magical Mozaïken

In deze set zitten drie unieke sjablonen en 42 Glitter Dots. Je kunt de dots samenkneden en de vorm van een schattig dier vullen met verschillende kleuren Glitter Dots. Wanneer de dots na een aantal uur zijn uitgehard klik je de bijgeleverde tafelstandaardjes in de sjabloon en kun je jouw glitter mozaïek creatie tentoonstellen! Een ideaal knutselproduct om de fijne motoriek mee te oefenen met een vrolijk resultaat. De meiden vinden het heel leuk om te doen!

Prijs: €11,99 | Leeftijd: 5+ | Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops

• Glitter Dots – Sleutelhangers

Een eigen sleutelhanger met glitters is ook wel heel tof. In de knutselset zitten drie verschillende figuurtjes met elk een gesp en een draagkoord. Ideaal voor onze drie bandito’s. Je vult de vormpjes van de sleutelhanger met de Glitter Dots, laat deze uitharden en met het afdekplaatje erop bescherm je de creatie. De hanger kun je kleurrijk afmaken door deze te versieren met de meegeleverde kralen.

Prijs: €11,99 | Leeftijd: 5+ | Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops.

• Glitter Dots – Sticker Effects met sjablonen

Bij deze set kun je een keuze maken tussen één van de 12 sjablonen, van bloemen tot vlinders. Er zitten 16 stickers bij waarbij de glitter dots de sjabloon kunnen vullen. Na het uitharden is de sticker klaar voor het versieren van wat je maar wil!

Prijs: €11,99 | Leeftijd: 5+ | Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops

• Glitter Dots – Losse kleuren sets

De losse sets Glitter Dots zijn er in drie verschillende kleurenpaletten; klassieke kleuren, tropische kleuren en felle kleuren. Je kunt deze gebruiken met de sjablonen van bijvoorbeeld de Mozaïek set, of los om je kleurplaat of fotolijstje op te fleuren!

Prijs: €7,99 | Leeftijd: 5+ | Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops

Crayola

Met Crayola wordt er bij ons thuis veel geknutseld en prikkelt al meer dan 115 jaar de creativiteit van onze kinderen. Het begon met de eerste doos Crayola waskrijtjes in 1903 dat van de lopende band afrolde. Sindsdien biedt Crayola een breed assortiment aan kleurartikelen, knutselsets en innovatief kleurspeelgoed. Crayola is favoriet bij ons thuis en wordt er vaak bij gepakt als de creatievelingen weer aan de slag gaan!

Crayola is voortdurend in ontwikkeling om hun brede assortiment aan leuke en innovatieve producten te verbeteren. De allernieuwste collectie probeerden we dan ook dolgraag uit! En het resultaat mag er best wezen, toch?

Crayola heeft ook een milieuvriendelijk productiebeleid en maakt gebruik van zonne-energie en gerecycled plastic. Dit is wel een fijne gedachte aangezien we deze mooie planeet doorgeven aan de kinderen die met Crayola spelen! Net als dit fijne merk geloven wij er in dat wanneer je de creativiteit in kinderen blijft prikkelen, hun eigen ‘kleuren’ tot leven komen en er grootse dingen kunnen gebeuren!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief