Delen vinden we super lief

Laat ik vooropstellen dat ik tig knutselboeken heb liggen, maar dat ik er eigenlijk nooit eentje bij pak. Met lijm, papier en knutsel items en de creatieve breinen, gaan de kids er al snel mee in de weer! Vooral met de lege dozen van mama haar pakketjes., de eierdozen en pakken melk gaan ze maar wat graag aan de slag! Nu heb ik een hele toffe ontdekking gedaan waar je als ouder blij van wordt: Re-Cycle-Me! Dat zijn knutselpakketten dat alles bevat om je kiddo’s urenlang creatief én bewust mee te laten zijn!

Afval verzamelen!

Met een stapel wc-rollen, zuivel en eierdozen kun je heel veel kanten op! Het is zo tof om te zien dat er robots, raceauto’s, vlinders, en muziekinstrumenten gemaakt kunnen worden van afval. En met producten die je normaal zou weggooien maak je ook leuke vogelhuisjes, een ijssalon en zelfs een kerststal! Vooral de kerststal is helemaal te gek en daar gaan me maar wat graag mee aan de slag! Waar ik vooral fan van ben, is dat het kant en klare Re-Cycle-Me pakketten zijn waar alle benodigdheden in zitten!. En voor de basis heb je ‘afval’ nodig dat je aan het recyclen bent. Verzamelen maar!

Opperste concentratie

Re-Cycle-Me knutselpakket

In speelgoedwinkels en ook bij de grotere drogisterijketens en Bol.com zie je steeds vaker de toffe Re-Cycle-Me knutselpaketten. De vrolijke dozen trokken mijn aandacht en vooral het recycle idee erachter is een idee naar mijn hart! Mijn eigen kleine Freek Vonk vond de spin helemaal te gek en ging ermee aan de knutsel! De knutseldozen zijn overigens verkrijgbaar in vele verschillende maten en varianten. Het is echt tof voor jongens én meiden die dol zijn op knutselen. “Hé…. en mama heeft ook gelijk een goed gevoel, duurzaamheid is toch een dingetje! ;-)”

Knutselen maar met Re-Cycle-Me

Mijn zoontje had de verpakking van Re-Cycle-Me al op tafel zien liggen tijdens ons weekendje weg in Marveld en wilde dolgraag aan de knutsel. Er zat de zaterdagochtend dan ook niets anders op dan heel veel eieren eten zodat zoonlief met de eierdoos in de weer kon! Zijn zusje keek ietwat jaloers mee, ze wilde ook dolgraag knutselen., maar we hadden helaas maar 1 knutselpakketje.

In de knutselpakketten zitten materialen waarmee je kunt knutselen en een duidelijke handleiding wat je ermee kunt maken. Wat je verder nodig hebt, is materiaal om te recyclen, bijvoorbeeld wc-rolletjes, melkpakken, blikjes, colaflessen en eierdoosjes. Voor de spin had zoonlief een eierdoos nodig. Hij vond het zo leuk, dat er in no-time 3 spinnen klaar waren. hij was bedachtzaam met de inhoud van het doosje. Zo leuk om te zien! Re-Cycle-me is een groot succes!

Wij hebben er veel plezier aan beleefd en het is een aanrader voor de verjaardag, kinderfeestjes of de aankomende feestdagen. Het knutselen is zo leuk en ze leren gelijk wat je nog meer met allerlei materialen kan doen. Een toffe aanvulling op het Kids Climate Conference en om bewustzijn bij de kids in het systeem te krijgen. Op bol.com zijn er vele knutselpakketten waaruit je kunt kiezen! De één nog leuker dan de ander. We hebben een aantal pakketten besteld om met vriendjes te gaan knutselen! Of wat dacht je van het knutselpakket voor een feestje! En ook voor in de schoen toffe, educatieve en originele cadeautjes!

De prijs van de duurzame Re-Cycle-Me knutselpakketten variëren van €2,49 tot €19,99.

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief