Delen vinden we super lief

Heb jij altijd al willen laten zien dat jouw team het beste Pubquiz team van Nederland is? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor De grote Pubquiz voor het goede doel in de Melkweg Amsterdam op donderdagavond 12 maart! Naast dat het ontzettend leuk is, zet je je al spelenderwijs in voor het goede doel. Dit jaar gaat komt het ten goede aan het Prinses Máxima Centrum. Het ziekenhuis waar alle kinderen in Nederland met kanker behandeld worden. Dus wellicht ook het kind dat jij misschien kent en lief hebt!

De Grote pubquiz  voor melkweg, lion, stichting Semmy

5e editie

Voor inmiddels alweer de vijfde keer organiseren we met onze Amsterdamse Lions club op vrijwillige basis de succesvolle Grote Pubquiz voor het goede doel. Wellicht was je er vorig jaar, of lijkt het je tof om dit jaar er ook bij te zijn! Lees dan snel verder…

komt ten goede aan het Prinses Máxima Centrum. Het ziekenhuis waar alle kinderen in Nederland met kanker behandeld worden. Dus ook het kind dat u misschien kent., Prinses maxima centrum, ziekenhuis, goede doel

De Grote Pubquiz voor het goede doel

Met wel zeventig teams, grote prijzen en livemuziek wordt het wederom een daverend feest. Dit jaar zullen we zelfs de verdubbelaar qua opbrengst mogen inzetten, waarbij we dezelfde avond nog het opgehaalde bedrag communiceren dat overgemaakt zal worden aan het Prinses Maxima Centrum! Kanker raakt iedere ouder en we zijn dankbaar om ons hiervoor te mogen inzetten!

Meedoen is belangrijker dan weten

Het wordt weer een avond met vele teams waar je echt bij wilt zijn! De melkweg is een unieke plek om aanwezig te kunnen zijn waar we gegarandeerd veel entertainment zullen ervaren. Deze keer is er Live muziek op het grote podium van de leukste coverband Bonafied. Ze staan geheel vrijblijvend op het podium ,het tof is dat!

En natuurlijk zijn er fantastische prijzen te winnen. Inloop 19:00. Aanvang pubquiz 19:30. De uitslag zal rond elven zijn en dan heb je de keuze of je nog even door danst, of dat je voor twaalven in je bedje ligt met een grote glimlach. Goeddoen is nog nooit zo makkelijk geweest!

* Doe je mee?

Direct na werk ergens gezellig dineren en daarna leuk quizzen voor het goede doel? Voor een vast bedrag per team betaal je: €125,- voor een tafel van max 5 personen. Reserveren kan hier!

Afgelopen jaar schitterde ‘the night flight’ band op het podium

Prinses Maxima Centrum

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in ons land kanker en nog steeds overlijdt 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte. Sinds medio 2018 worden alle kinderen met kanker uit heel Nederland in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Hier is alle kennis en ervaring op het gebied van kinderoncologie samengebracht. Zo krijgt elk kind met kanker de beste behandeling en heeft het een grotere kans om te overleven. Met jullie deelname aan De Grote Pubquiz 2020 steunen jullie het goede werk van het Prinses Maxima Centrum!

Zes redenen mee te doen met de grote Pubquiz 2020

1. Maak wat moois van je donderdagavond voor een belangrijk doel
2. Leuker en makkelijker wordt teambuilding niet
3. Aanschuiven bij een lekkere snack direct na het werk
5. Maak kans op geweldige prijzen voor jou en je team
6. De hele avond voetjes van de vloer met livemuziek op een unieke locatie

De Grote Pubquiz is een initiatief Lionsclub Amsterdam ’t IJ ,Leo Club Amsterdam en Leoclub Almere

De eerste (2016) en 2e editie (2017) was georganiseerd voor Stichting Babyspullen, de 3 editie (2018) voor Uitgestelde kinderfeestjes in 2019 voor Stichting Semmy. En dit jaar zetten we ons in voor het Prinses Maxima Centrum dat LionsNederland landelijk heeft omarmt. Zie ik je in Amsterdam?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief