Delen vinden we super lief

Iedereen heeft ze ongetwijfeld nog liggen: “oude mobieltjes!” Ergens achterin een lade liggen er vaak nog wel een paar te verstoffen en wachten geduldig op een 2e leven! Ook ik had nog drie oude IPhones uit het jaar nul liggen die echt niemand meer wil hebben. En nu komt het goede nieuws: “je kunt er een bestemming aan geven én via de MEGA Mobiele Telefoon Actie” van Jesse Mulder o.a Stichting Opkikker steunen!” Want laten we wel wezen: je kunt er toch weinig meer mee en op marktplaats zijn ze niets meer waard! Ennnn… “Een goede daad zonder belang zet de volgende in gang”

Op zoek naar die oude mobieltjes!

MEGA Mobiele Telefoon Actie

De inzamelingsactie van Jesse Mulder inspireerde me om op de Marie Kondo wijze mijn kasten uit te pluizen! Deze actie wil ik steunen en weet het bijna zeker: “jij ook”! Zoek die oude krengen op en zamel ze in! En laat dat nu heel eenvoudig zijn, of nog beter: vraag een inzamelingsbox aan voor bij jou in de supermarkt, bibliotheek, of hotel dan gaat het inzamelen nog sneller!

Jesse Mulder in actie voor zijn eigen “Mobiele Telefoon Actie”

Jesse Mulder

Jesse mocht genezen in april 2011 van een tumor in zijn buik dat op 31-12-2010 werd geconstateerd. Jesse had de meest agressieve vorm van Non Hodgkin en heeft in korte tijd heel veel chemo moeten ondergaan. Hij weet als geen ander hoe fijn het is als stichting Opkikker je steunt. Nadat Jesse klaar was met de chemokuren heeft hij mogen genieten van een onvergetelijke Opkikkerdag. Hij mocht mee achterop een Harley, mee in een helikopter, forel vissen, mee in snelle auto’s en chocolade schilderen. Op deze wijze kunnen kinderen tijdens een Opkikkerdag even hun ziekte vergeten.

Sinds zijn diagnose heeft Jesse allerlei acties opgezet om verschillende stichtingen te helpen! Door zijn geweldige inzet voor anderen heeft hij zelfs de titel “YOUNG Ambassador 2019” van Lions Nederland mogen ontvangen. Internationaal behaalde hij zelfs de 3e plek als inspirator!

Lions clubs door heel Nederland steunen nu ook zijn “Mobiele Telefoon Actie” van Jesse Mulder, waaronder LC ‘t IJ, met als doel om 50.000 mobieltjes in te zamelen. De opbrengst is voor Stichting Opkikker en de VOKK. (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker.)

In actie voor twee goede doelen

Jesse heeft inmiddels meer dan 34.500 oude mobieltjes verzameld waarmee inmiddels al bijna €70.000,- werd ingezameld voor bovengenoemde Stichting Opkikker. Deze stichting biedt ondersteuning voor zieke kinderen en hun familie. Met de opbrengst worden opkikkerdagen georganiseerd voor langdurig zieke kinderen! Ook worden er door de opbrengst kanjerkettingen mogelijk gemaakt door de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker. Dit is een ketting voor kinderen die de diagnose kanker krijgen en een kraal krijgen bij elke behandeling.

Jesse is een echte held die het andere, langdurig zieke kinderen ook gunt om een onvergetelijke opkikkerdag te hebben, zodat ze hun zorgen even kunnen vergeten! En/of kinderen met kanker kunnen een Kanjerketting van de VOKK ontvangen die hun hele kanker behandeling laat zien.

Met de opbrengst van de oude mobieltjes kan dat mogelijk gemaakt worden. Je begrijpt dat jouw hulp hierbij meer dan welkom is! Dit kan hij niet alleen!

Coördinator van deze actie in Spaarndam is Lion Steven van der Linde. AH Bouwens moedigt iedereen aan om oude mobieltjes in de doos bij de klantenservice te deponeren.

Mobieltjes verzamelen: waar kan ik terecht?

Wie nog mobieltjes thuis heeft liggen voor de MEGA Mobiele Telefoon Actie” kan deze naast elkaar in een envelop verpakken. De mobieltjes die helemaal kapot zijn, mogen overigens ook opgestuurd worden! Dit kan als brievenbuspost verzonden worden naar:

✉️ Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek (Gelieve zonder oplader aangezien deze niet meer nodig is en dat in gewicht scheelt)

Lions lid, Ed de Kluiver van LC Zwollerkerspel is werkzaam bij het Harthuis Osama Zwolle en zamelde maar liefst 344 mobieltjes in!

Naast de mogelijkheid van opsturen, staan er in het hele land inzamelingsdozen voor de “MEGA Mobiele Telefoon Actie” bij de volgende supermarkten: Coop in Oldebroek, Plus en Expert in Wezep en Boni in Elburg.

MEGA Mobiele Telefoon Actie”

In actie komen

Mocht je zelf in actie willen komen naast het opsturen van oude telefoons en heb je een geschikte plek voor een inzamelingsdoos, laat het dan zeker weten via Mignon Otterloo per mail landelijkcontactcoordinator@gmail.com. En geef ook zeker ons de locatie door om de inzamelingsactie een boost te geven! Met plezier voeg ik de locaties toe!

Op zaterdag 8 februari wordt de opbrengst van deze landelijke inzamelingsactie feestelijk bekend gemaakt tijdens de Elfstedentocht Klüntocht waar Jesse zelf ook aan mee doet! Er is echter nog wel even werk aan de winkel!

Piet Paulusma

In het land zijn er heel veel acties en initiatieven opgestart om bekendheid te geven aan deze actie. De MEGA Mobiele Telefoon Actie” is al een succes door de inzet van Jesse, maar om de 50.000 mobieltjes in te zamelen is alle hulp welkom! En de aandacht van Piet Paulusma is dan ook heel tof! Help je ook mee? Stuur je mobieltjes op naar Jesse, of vraag een box aan voor een lokale plek en help helpen! Samen staan we sterk!

Video Piet Paulusma

De teller van deze “Mobiele Telefoon Actie” staat al op 37.355 en laten we Jesse helpen om het aantal van 50.000 mobiele telefoons te halen! Voor alle up-to date informatie verwijd ik heel graag naar deze Facebook pagina van Jesse.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief