Delen vinden we super lief

De betovering van Disney On Ice komt deze kerstvakantie terug naar de Jaarbeurs in Utrecht met een gloednieuwe show: Disney On Ice presenteert Mickey and Friends! Voor het eerst kun je genieten van Mirabel en de sterren van Encanto live op het ijs waar wij uiteraard graag bij zijn. Om jezelf te verzekeren van de beste plekken tippen we je graag op de ticketverkoop met een exclusieve pre-sale aanbieding.

disney on ice, encanto, disney, kerst uitje
© Disney, Pixar.

Magie op het ijs

In deze spectaculaire show nemen Mickey Mouse en zijn vrienden Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy je mee op een onvergetelijke reis. Want dit jaar reis je mee naar de bergen van Colombia en ontmoet je Mirabel en haar bijzondere familie in hun magische casita in Encanto. Vaar mee met Moana om haar eiland te redden tijdens een spannend avontuur met de halfgod Maui. Ontdek de winterse wereld van Arendelle en zie hoe de zussen Anna en Elsa de kracht van ware liefde ontdekken. Laat je bovendien betoveren door de magische wereld van Fantasia en zie hoe de tovenaarsleerling de bezems tot leven brengt.

Net als afgelopen editie kun je wederom uit volle borst met de Disney-prinsessen meezingen en dansen, of zwem mee met Dory, Nemo, Marlin en hun vriend Hank uit Disney Pixar’s Finding Dory. Het belooft weer een show te worden volop magie, waar uiteraard ook Buzz Lightyear, Woody en hun Toy Story-vrienden bij zullen zijn.

disney on ice, encanto, disney, kerst uitje
© Disney

Twee Engelstalige Shows

Bijna alle shows zijn in het Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Voor degenen die de show liever in het Engels willen zien, zijn er op zaterdag 21 en 28 december speciale Engelstalige shows om 19.00 uur.

Praktische Informatie

Data: 20 t/m 30 december 2024
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Engelstalige Shows: Zaterdag 21 & 28 december om 19.00 uur
Ticketverkoop en Informatie: Bezoek www.DisneyOnIce.nl

Speciale Pre-Sale Aanbieding

Profiteer van €5,- korting op geselecteerde rangen tijdens de pre-sale periode van dinsdag 18 juni om 09.00 uur t/m donderdag 27 juni 2024. We kijken er nu al naar uit om deze magische kerstvakantie te vieren waar je magische momenten zult beleven met adembenemend kunstschaatsen en geliefde Disney-verhalen.

disney on ice, encanto, disney, kerst uitje
© Disney

Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

© Disney. Finding Dory en Toy Story: © Disney, Pixar.


Delen vinden we super lief