Delen vinden we super lief

Grijp je kans en fotografeer je baby op het blad van de Victoria lelie in Hortus botanicus te Amsterdam.
a.s 5 augustus organiseert de Hortus een speciale fotomiddag voor ouders met jonge baby’s. Een unieke mogelijkheid om voor slechts 30€ je kindje op het drijvende blad van de waterlelie te laten poseren. Schrijf je snel in voor de fotoshoot op 5 augustus 2016 (kosten å 30€ zijn incl. entree voor 1 ouder en je kindje) Met mijn due-date van 2 augustus is het voor ons nog iets te voorbarig, maar oh wat had ik graag meegedaan.
 
Geïnteresseerd?
Schrijf je kindje in via Communicatie@dehortus.nl o.v.v je naam en het gewicht van je kleintje. (max 8kg om scheuren van het blad te voorkomen) Na inschrijving ontvangt je een bevestiging met tijdstip. (tussen 12-17:00) De fotoshoot vindt op 5 augustus plaats in de Victoriavijver, na de ingang linksaf.
 
Let op
Een medewerker van de Hortus zal je kind voorzichtig op het blad van de Victoria leggen. Let op! Je maakt je eigen foto’s tijdens de gereserveerde tijd, je ontvangt dus geen foto’s na afloop, maar dat mag je pret niet drukken. Er is een fotograaf van de Hortus aanwezig voor sfeer beelden van de dag. Deze beelden zullen o.a. op de social media van de Hortus gepubliceerd worden.
 
Mocht mijn kleintje zich iets eerder melden dan ben ik zeker van de partij!
Meer informatie: link

victoria

 

 


Delen vinden we super lief