Delen vinden we super lief

We hebben een onwijs leuke game voor fashionista’s gespot: Fashion Dreamer voor op Nintendo Switch. Ontdek jouw gevoel voor mode en word een wereldberoemde influencer in een virtuele wereld met de naam Eve, waar mensen hun unieke gevoel voor mode met elkaar delen. In Fashion Dreamer ontdek je de nieuwste modetrends en verken je de wereld met personages die Muses worden genoemd. Mijn dochter vond het maar wat interessant om haar Muses aan te kleden op de manier die jij als speler voor ogen had.

Waan je in een wereld vol fashion in Fashion Dreamer

Topinfluencer

Om topinfluencer te worden is het de bedoeling dat je andere Muses van kledingadvies voorziet. Daarom is het erg belangrijk dat je als speler de perfecte outfit samenstelt, om zoveel mogelijk Likes te verzamelen.

Naast het samenstellen van bestaande items, is het ook mogelijk om zelf accessoires te maken in de game. Spelenderwijs creeren ze hiermee hun eigen showroom en versieren ze deze al gamend met meubels, paspoppen en andere items. Andere Muses kunnen jouw outfits dan ook dragen. Onwijs leuk en je merkt dat kinderen hun creatief hiermee sterk ontwikkelen en vormen.

Waan je in een wereld vol fashion in Fashion Dreamer

Ga online

Bij het ontwerpen van nieuwe kleding en accessoires zijn de mogelijkheden eindeloos! In totaal kun je meer dan 1400 verzamelobjecten personaliseren met je favoriete stijlen en kleuren, waardoor elk item een unieke uitstraling krijgt. Je creaties vormen de kern van je merk, dus deel ze met andere Muses en verover gezamenlijk de modewereld!

Fashion Dreamer, Waan je in een wereld vol fashion in Fashion Dreamer

Zodra je verbinding maakt met het internet, verschijnen de creaties van andere spelers in jouw virtuele wereld, waardoor je toegang krijgt tot originele outfits die zij hebben ontworpen. Online kunnen ze dan ook communiceren met Muses van over de hele wereld. Voor je het weet, worden jouw unieke creaties een internationale sensatie in de wereld van Fashion Dreamer! Een creatief, leuk spele voor echte fashionista’s.

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief