Delen vinden we super lief

Wat is er nou lekkerder dan een zacht babyhuidje? Een baby heeft niet veel nodig aan verzorgingsproducten. Sterker nog: juist producten met weinig ingrediënten zijn perfect voor het tere babyhuidje. Dus geen parfummetjes en andere overbodigheden maar hele subtiele zalfjes en zeepjes. Voor onze meisjes hebben we de baby en kind producten van ZARQA in huis.

Een schone baby

ZARQA

Eigenlijk hebben de allerkleinste weinig nodig. Met een badje en lekker warm water ben je al een heel eind. Het huidje van je kleine uk is heel gevoelig en kan “gewone” zeepjes nog niet aan. Toch is het fijn om iets meer dan alleen water te gebruiken. Ik vind ons baby’tje heerlijk ruiken. Maar ons meisje vind het heerlijk om op haar handje te sabbelen. Op zoek naar haar duim kan het lekker plakkerig worden. Gelukkig zijn er hele fijne babyproducten. Speciaal om het babyhuidje lekker schoon te krijgen en houden.

ZARQA voor iedereen

De producten van ZARQA zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Uitgaande van de verzorgende en beschermende mineralen uit de Dode Zee. Lekkere, pure producten voor het hele gezin. De uitstraling en ingrediënten zoals zout en magnesium zorgen voor een SPA-achtige beleving.

Baby en kids

Als je het over een gevoelige huid hebt, valt daar zeker ook het babyhuidje onder. Voor je kleine wondertje wil je natuurlijk alleen het beste. En als het gaat over babyverzorging kan je zeggen ‘less is more’. Kleintjes ruiken heerlijk en hebben een zacht perzikhuidje. Dus het enige wat je moet doen is zorgen dat, dat zo blijft. De producten van ZARQA zijn natuurlijk en milt. Precies wat je wil hebben voor je baby.

Weg met berg

ZARQA

Zoals veel van de allerkleinsten, had ons kleine meisje berg. Gele, vettige schilfertjes op de hoofdhuid. Gelukkig niet zo veel maar wel bij haar wenkbrauwtjes. Ik wist niet eens dat je daar ook berg kan hebben. ZARQA heeft een spray lotion, speciaal om van die onschuldige maar niet zo mooie berg af te komen. Gewoon twee keer per dag op het hoofdhuidje spuiten om berg te voorkomen of verwijderen. Tegelijk krijgt je kleine spruit mooie, glanzende haartjes.

Schoon en zacht

De babylijn heeft naast deze hele fijne haar spray ook heerlijke producten voor in bad. Of lekkere olie voor na het badje. Omdat alle producten zo mild zijn, kan je bijvoorbeeld de ‘sesitive bath oil’ ook voor je baby gebruiken. Zo kan de hele familie met hetzelfde product in bad. Heerlijk van die fijne pure producten voor jong en oud.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op InstagramTwitterFacebookYoutube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief