Delen vinden we super lief

Wie kent het kleurrijke, blije merk Dushi niet? Voor zowel jongens als meiden altijd een groot succes. Dushi komt uit het Papiamento en betekent ‘schatje’. Het staat voor alles wat lief, mooi en fijn is. Dat is precies wat het merk Dushi graag wil overbrengen: de wereld een beetje vrolijker en vriendelijker maken. Kijk maar rond op hun website en je wordt spontaan blij.

loopfiets

Mijn zoontje had de stoere Dushi loopfiets dat een groot succes is. En ook mijn dochter scheurt rond op de houten, kleurrijke scooter. Goed voor hun balans en het ziet er gezellig uit. Het is een merk waar we inmiddels veel van thuis hebben liggen. Kleertjes, knuffels, schoentjes, noem maar op. Hieronder een aantal producten dat ons hart heeft gestolen; 

Baby’s eerste jaarboek”

Een leuk nieuwigheid is hét invulboek waarin je al die bijzondere momenten van het eerste levensjaar van je kleintje vastlegt. Met al die momenten van spanning, verwachting en intens geluk waarmee dat gepaard gaat. Er bestaan al heel veel varianten, maar dit is er eentje om verliefd op te worden.

44839_-_1

Milestonecards

Voor het eerst lachen, huilen, omdraaien: dat zijn momenten om niet te vergeten. In een mooie, ronde bewaarblik zitten 26 milestone cards  met een afbeelding van elke mijlpaal uit een babyleven. De ruimte op de achterkant kun je ook naar hartelust volplakken om zo een bos vol mooie herinneringen te creëren.

Doos vol kusjes voor het slapengaan !

Naar bed brengen was nog nooit zo leuk. Voor het slapengaan kiest je kleintje een kaart uit de doos, waar een schattige opdracht op staat. Een leuk en origineel kraamcadeau. De pret kan niet op, een heerlijk ritueel voor het slapen gaan! 20 kaarten in een bewaardoos met de leukste, liefste en grappigste afbeeldingen. Een product om blij van te worden. Nieuwsgierig geworden? Onder deze link vindt je alle informatie.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Unknown

Delen vinden we super lief