Delen vinden we super lief

Sans onlineSchat..wat is je broekmaat? Ik vraag het manlief terwijl ik aan het rondstruinen ben op de webshop van Sans online. Hij geeft geen antwoord, maar dat laat me niet weerhouden om verder te kijken naar iets tofs voor hem.

Ik ben aan het rondkijken op een webshop vol mooie merkkleding waarover ik werd getipt door een medeblogger tijdens een persevent. Ik wilde namelijk dolgraag een tof kledingstuk voor mijn man kopen. Gewoon als verrassing en omdat hij er naast zijn rits aan pakken en nette outfits, ook een sportieve hoody verdiend. Voor thuis, casual en chill op de bank. Maar zou jij een website weten waar je veel keuze hebt aan mannenkleding, de kleding betaalbaar is én waar ze service en kwaliteit hoog in het vaandel staat? Sans- online bleek aan alles te voldoen, tof! 

Herenkleding

Voordat ik mijn man leerde kennen, nu inmiddels bijna 15 jaar geleden, gaf hij minder om kleding en merken. Hij liep liever rond in sportkleding, omdat hij zo van het sportveld kwam afrollen. Tijden zijn veranderd en nu loopt hij er graag hip en gestyled bij.

SansManlief is niet heel dol op winkelen, tenzij we samen op pad gaan en we snel en efficiënt winkelen. Het wordt geen hele dag shoppen, no way. Na een uurtje of twee heeft hij het gehad en duikt hij liever saampjes een bruin café in. En gelijk heeft hij! Waarom zouden we zoveel tijd aan winkelen besteden terwijl we online heel snel slagen. Zonde om er hele middagen aan te besteden. Middagen die nuttiger besteed kunnen worden, met drie kinderen is er altijd wel wat te doen.

Sans OnlinePME legend sans

Kleding kopen hoeft helemaal niet lang te duren blijkt al snel. Binnen een paar muisklikken heb ik in de webshop van Sans Online een leuke verrassing voor manlief gekocht. Ook heb ik het winkelmandje voor mijzelf rijkelijk gevuld. Ik keek mijn ogen uit bij alle mooie, betaalbare merken. De kledingkast van manlief hangt vol met merken als State of Art, jack & Jones & Tommy. Ik koos bewust niet voor deze kledingmerken. Vanuit mijn luie stoel kon ik een scala aan andere merken eens goed bekijken. Ik stuitte op een fijne ontdekking.

PME legend

Ik nijg vaak naar dezelfde merken, maar deze keer bleef ik rondkijken bij de kledingstukken van PMElegend. Zij weten met de Pall Mall collectie, seizoen na seizoen, vriend en vijand te verrassen. Het is een stoer mannenmerk dat bekend staat om zijn kwaliteit, pasvorm en uitstraling. Ik kende het van vrienden en besloot hier voor te gaan. Manlief was dan ook blij verrast toen hij de trui ontving. Hij loopt er hip en trendy bij en woont er bijna in. De trui is overigens ook heel zacht van kwaliteit waardoor ik graag tegen hem aankruip. Win-Win.Sans online

Ook bij de broeken van Pall Mall ondervond ik de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding. Dit laat ik hem wel even zelf uitkiezen aangezien ik de maten niet heb weten te ontfutselen. Manlief kan in ieder geval zijn hart ophalen, want PME legend heeft een ruime collectie met jeans, jassen, polo’s en vesten.

Oeps, foutje bedankt Sans

Sans doet niet moeilijk! Dat bleek al snel toen ik een foutje maakte bij mijn bestelling en ze hier heel snel op terug kwamen. Wat een topservice. De bestelling was ook binnen een dag gearriveerd. Ze leveren snel en geven ook met regelmaat korting op de nieuwste collecties.

De folder die bij de bestelling geleverd werd, stond vol mooie producten. De lichtblauwe broek is  top voor het huwelijk dat we in mei hebben. Ik weet zeker dat ik hier vaker ga rondkijken voor nieuwe, leuke items.

Een zeer leuke ontdekking! Hebben jullie favoriete online winkels om te shoppen? Ik ben benieuwd

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaatSans online

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een partnership. Mijn mening over het product is op een eerlijke manier tot stand gekomen. Wij werken enkel samen met producten die ons nader tot ons hart staan.

Delen vinden we super lief