Delen vinden we super lief

Sans online online shoppen herfstBuiten was het vorig weekend nog 27C. De winter lijkt nog ver weg. Maar hij is dichterbij dan je denkt. Eerst tijd voor de herfst! Wat is er nou mooier dan de rode en gele bladeren aan de bomen?! De frisse geur van de herfst? Het geluid van kindervoetjes door de neergedwarrelde bladeren (met bijbehorende vreugde klankjes). Een nieuw seizoen, betekent ook tijd voor verse aanwas in mijn garderobe! Genoeg redenen om mezelf eens lekker verwennen.  

Shoppen vanaf de bank 

Als ik heel eerlijk ben, ben ik eigenlijk niet zo een hele goede shopper. Mijn moeder heeft een dameskledingzaak gehad, vol met leuke merken en kon lekker privé shoppen. Daarnaast is het ook wel heel verleidelijk om tijdens het shoppen, even neer te dalen op het terras. Om daar vervolgens pas uren later weer vanaf te komen. Dit keer ben ik gewoon lekker gaan shoppen op het internet, bij de webshop Sans online.

  • Andere ervaring

Met mijn voeten omhoog, winkel ik heerlijk relaxt, vanaf onze luie bank. Wat een leuke site! Met een klik op de knop, komt de leukste merkkleding voorbij. Toch wel een hele andere ervaring dan met mijn lieve dochter in de stad. Ze vraagt me namelijk regelmatig al na twee minuten, of we nu weer naar buiten zullen gaan. Super gezellig hoor, een middagje shoppen maar dit is ook heel erg makkelijk. Lang leve het internet om mezelf herfst proof te maken! 

Sans online 

De website met hippe, casual merkkleding, heeft leuke kleding voor mannen en vrouwen. Ik heb me helemaal gestort op de dames ‘afdeling’. Lekker mezelf verwennen met een nieuw kledingstuk. Ook wel eens goed, want ik ben langzaam verslaafd geraakt aan kinderkleding scoren. Toch fijn om zelf ook een beetje mee te gaan in de nieuwste mode.

Sans is een leuke site met bekende merken maar heeft ook voor mij nieuwe ontdekkingen. Met mijn groeiende buik is het fijn dat er gedacht is aan de zwangere vrouw, met een ruime keuze aan positiekleding. Super leuk en daar ga ik me zeker nog in onderdompelen. Dit keer wilde ik graag iets wat ik nu aan kan en als ik weer in mijn oude, vertrouwde vorm ben.  Sans online online shoppen herfst

  1. S.Oliver

Het is eigenlijk het leukst om nieuwe merken te ontdekken. Mijn oog viel onder andere op het merk S. Oliver. Hun kleding is modieus en casual en makkelijk te combineren met heel wat kleding die ik in huis heb. Mode die bij mij past en dan ook nog voor een fijne prijs. Ik zie meteen een paar opvallende truien voorbij komen die mijn garderobe niet zouden misstaan.

Maar ja dat is nu met mijn groeiende buik even niet zo handig. Leuke vesten die door een lekkere capuchon een sportieve look krijgen. Of meer geklede rokken en jurkjes voor als je er wat netter maar nog steeds hip bij wil lopen. Echt veel leuke items. Ik ga volgend jaar weer kijken als mijn buik niet meer groeit.  

  • Zuss Sans online online shoppen herfst

Een ander merk waar ik helemaal gelukkig van word, is Zuss. Ook weer nieuw voor mij.  Leuke basics van fijne materialen (ik heb van mijn mode-moeder geleerd om daar altijd even naar te kijken) en een tikkeltje stoer. Alleen de naam is al goed en past bij het merk; beetje eigenzinnig en helemaal deze tijd.

Ik val vooral voor hun lange vesten, die zo aanlokkelijk zijn met de koude avonden voor de boeg. Ze hebben ook hele gave sjaals voor binnen en buiten. Toffe designs. Oh, ik kan echt niet kiezen! Die leuke Zuss sjaal komt zeker op mijn sinterklaaslijstje. Ik ben helemaal verliefd geworden op het apenprintje! Alhoewel, die blauwe vogels zijn ook wel erg leuk….. 

Eigenlijk maar heel even wachten Sans online online shoppen herfstsans online, online shoppen herfst

Mijn keuze is gemaakt. Ik heb een lang aubergine vest van Zuss naar mijn winkelmandje gesleept, afgerekend en nu wachten…. Nou dat wachten viel erg mee. Binnen no time stond de postbezorger op de stoep met een lichtblauw pakketje in zijn handen. Wat super snel!

In het weekend besteld en maandag al in huis. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe vest. Lekker buiten om toch nog even te genieten van het najaarszonnetje. Hij is ook heel leuk om op een jurkje of lange broek te dragen. Was ik een paar dagen geleden nog aan het shoppen vanaf de bank, nu kruip ik lekker weg in mijn nieuwe vest op diezelfde bank. 

Herfst

Laat die herfst maar komen! Kunnen we ons weer inpakken met warme vesten, hoody’s en shawls. En nog leuker  nieuwe outfits aanschaffen! Vooral nu de baby-buik meer zichtbaar wordt, ontkom ik niet aan leuke zwangerschapsoutfits.  Zijn jullie al herfst proof? 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

*Deze blog is tot stand gekomen d.m.v een samenwerking

Delen vinden we super lief