Delen vinden we super lief

Het gepersonaliseerd kinderboek “De Magie van mijn Naam” kun je personaliseren waarbij kindjes er op een betoverende manier achter komen wat de betekenis is van hun eigen naam is. Het voorleesritueel wordt hierdoor een te gek en vooral persoonlijk avontuur, waarbij ze zelf de hoofdpersoon zijn. In “De Magie van mijn Naam” heeft elke letter van de naam van je kindje een bepaalde karaktertrek. Achter elke karaktertrek schuilt een klein verhaaltje. Het zorgt voor vele avonden voorleespret dat een grote indruk achterlaat op je kleintje.

Het was dan ook een groot feest toen het boek binnenkwam. We hebben er eentje mogen bestellen voor Yvette. Ze heeft een, laten we het maar zo zeggen “lastige week”. Als er zoiets bestaat als kleuter pubertijd dan heeft ons meisje daar last van. We besloten om haar iets meer aandacht te schenken en overal net even wat meer tijd voor uit te trekken. Het boek kwam dan ook op het perfecte moment en toverde weer een glimlach op dat kleine gezichtje

Magie
Het verhaal is gebaseerd op de personage in het boek met een eigen-gekozen naam. Dit maakt het een  uniek en bijzonder voorleesboek. Ook als kraamcadeau is “De Magie van mijn Naam” een leuk idee. Elke naam heeft zijn eigen bijzondere gepersonaliseerd verhaal. Extra leuk als je kindje een naam heeft die niet heel gangbaar is, bijvoorbeeld mijn dochter Yvette. Een naam die je niet zo heel veel hoort. Haar reactie was dan ook geweldig toen we het voor het gingen voorlezen. Dit wordt ongetwijfeld haar favoriete boek.

Ik was ook blij verrast hoe ze haar naam hadden verwerkt in een prachtig verhaal. De Y is geen makkelijke letter moet ik zeggen en de Yahtzee was grappig bedacht. Ook ik was nieuwsgierig naar het verhaal. De afbeelding van het meisje komt overeen met Yvette waardoor ze het ook echt geloofd dat zij het is. Met opperste concentratie luistert ze nu elke avond naar mijn verhaal! Een ideaal voorleesboek dus!

Hoofdpersonage
Het bestellen van het kinderboek is eenvoudig en met een paar kliks gedaan. Je kunt de uiterlijke kenmerken van de hoofdpersoon aanpassen. Het geslacht, de huidskleur, en de kleur van het haar. Dit maakt het extra persoonlijk. Als extra tool kun je voor in het boek een persoonlijke boodschap toevoegen. Hier heb ik een lief verhaaltje neergezet, altijd leuk voor later. Dit boek is een bewaarexemplaar en zal voor oneindig veel leesplezier zorgen.

Uitvoering
Elk boek wordt A4-digitaal geprint op papier van 170 gram. Aan het einde van de bestelprocedure kun je kiezen tussen een zachte of harde kaft. Ik koos ervoor om voor 4,95 extra een harde kaft te hebben. Hierdoor is het boek net iets steviger. Het aantal pagina’s is afhankelijk van het aantal letters in een naam. Geen zorgen als je naam heel kort is, elk boek heeft gegarandeerd 38 pagina’s. De boeken worden op aanvraag geprint waardoor de levertijd tussen de 10 en 15 werkdagen ligt.. Houdt hier rekening mee als je een verjaardag of kraamfeest hebt  die als snel in zicht zijn. Zo voorkom je teleurstellingen.

Ervaring
Door een gepersonaliseerd boek maak je van het voorlezen een extra feestje. Het geven was al bijzonder en liet een indruk bij haar achter Alles draaide afgelopen weken toch een beetje om Olivier die naar school gaat. En nu stond zij helemaal in de spotlight. Supertrots luistert ze naar het verhaal. En als we haar laten slapen, zie ik haar het boek er nog even bij pakken. Ze is er helemaal gelukkig mee. Ontdek snel de magie van je eigen naam via deze Link

Enthousiast
Door het grote succes van deze serie zijn er nu ook andere titel verkrijgbaar waarbij het boek gepersonaliseerd is. Superleuk als cadeau om Papa, mama, oma of opa de hoofdrol te laten spelen. Ook hier is het weer een magisch verhaal waar de naam op een avontuurlijke wijze wordt onthult

Wat dacht je van de volgende titels:

  • Mama, je bent geweldig!
  • Papa, je bent geweldig!
  • Oma, je bent geweldig!
  • Opa, je bent geweldig!

Groupon heeft ook een leuke aanbieding: klik hier  en als je nog even wilt meekijken naar hoe blij Yvette met haar boek is, bekijk dan deze video. En extra grappig: de hoofdpersonage is gepersonaliseerd, maar de mama in het gepersonaliseerd kinderboek daarentegen niet. We grappen al dat het de vriendin van papa is haha (terug te zien in de video)

We zijn er echt heel blij mee en raden het aan als je op zoek bent naar een persoonlijk en origineel cadeautje. Ook de boeken uit de andere series zijn te gek!

Een korte video-impressie waar Yvette haar boek krijgt en papa het aan haar voorleest” Ze is blij verrast

Het verhaal van de magie van mijn naam kort weergegeven in een video:


Delen vinden we super lief