Delen vinden we super lief

IF (Imaginary Friends) wordt in de Nederlandse versie uitgebracht als Fantasievriendjes. Het is een film van schrijver en regisseur John Krasinski over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Een film naar ons hart waarin we ons afvragen wat zij met deze superkracht zal doen. We hebben de film mogen bekijken en gunnen jullie ook tickets. Doe je mee… ?

In de film kijken we mee met een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten IF’s weer samen te brengen met hun kinderen. Hartverwarmend en bovendien ontroerend want hebben we eigenlijk niet allemaal een fantasievriendje nodig?

In IF zijn Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw te zien. Daarnaast spreken onder andere Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell de stemmen in van de prachtige en unieke wezens die de rijke fantasie van kinderen weerspiegelen.

In FANTASIEVRIENDJES zijn de stemmen te horen van o.a. Jada Coppens (Bea),
Gijs Naber (Calvin), Elise Schaap (Blossom), Jeroen Spitzenberger (Blue) en
Emmanuel Ohene Boafo (Lewis). FANTASIEVRIENDJES draait vanaf 11 mei a.s. exclusief in de bioscoop.
Ook in de Engels gesproken versie IF (Imaginary Friends).

Trailer

Winactie

Om de lancering van deze te gekke film te vieren, mogen we 3 keer 2 bioscooptickets weggeven met te leuke goodies, puffy stickers en een bracelet set.

Meedoen is eenvoudig:

  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op 4 tickets !
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook & Instagram en zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winnaar wordt 16 mei bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief