Delen vinden we super lief

Mijn ouders hadden thuis een platenspeler en een televisie. Niet veel later kwam er een CD-speler in huis en toen ik cassettebandjes ontdekte, ging er een wereld voor me open. Mijn favoriete liedjes werden van de radio opgenomen en op mijn walkman luisterde ik ze af. De Eighties, Nineties , Zeroes en zelfs de Tens liggen ver achter me waarbij de technologische ontwikkelingen in rap tempo ons leven vergemakkelijkte. Mijn eerste mobiele telefoon is inmiddels zo’n twintig jaar geleden en nu kijk ik alweer naar de volgende generatie iphone (met) abonnement. Time flies… inmiddels zijn we al bij de iPhone 13 beland…

stapje terug, knuffel, liefde tonen moederdag, vrouwendag, verwennen, cadeautip, moederdag spelregels, mama, mamadaf, mothersday, moederschap, stiefmoeder
Mijn telefoon is mijn bestie!

Mobiel en bij de tijd zijn

Tegenwoordig werken velen thuis en kunnen we steeds beter mobiel werken via teams, of per mobiele telefoon. Zelf ben ik gehecht aan mijn eigen kantoorplek dat van alle gemakken is voorzien. Voor als ik op pad ben, leun ik op mijn mobiele telefoon waarop mijn emailverkeer loopt. Ik ben goed bereikbaar met mijn iPhone en maak veel foto’s en video’s van de evenementen waar ik verantwoordelijk voor ben. Nu mijn abonnement afloopt, kijk ik naar een nieuwer model dat nog beter lijkt te zijn. Zou ik er voor gaan, of voldoet een ouder model ook? Want is een iPhone 13 een GO, of een dikke NO? Ik zocht het uit

Nieuw tijdperk

Het leven is in veel opzichten een stuk makkelijker geworden. Dankzij Google Maps en Waze, vind ik altijd en overal de weg. Terwijl we slapen, wordt voor de deur de auto opgeladen en mijn mobiel kan ik tegewoordig zelfs draadloos opladen. De technologie gaat snel al ben ik ook dol op mijn tikkende klok en draaien we met regelmaat een plaat. Bij de aankoop van een nieuwe iPhone kijk ik naar de functionaliteiten en of het mijn leven makkelijker maakt.

blogbox, HG, Thule stori, thule, asmodee, unlock, henry, dweil, proteine shake

Iphone 13 een Go of No-Go

We zijn alweer in de fase van de iPhone 13 beland, maar ik beken dat mijn iPhone 12 absoluut vervangen mag worden. Apple iPhone 13 mini, 13, 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn allemaal sneller dan hun voorgangers dankzij de krachtige A15 Bionic Chip. Dit was voor mij nieuw en was er wel nieuwsgierig naar geworden. Snelheid is toch wel een groot goed.

De iPhone 13 en 13 mini hebben allebei 4 GB werkgeheugen en zijn qua uiterlijk gelijk aan elkaar, al is de mini variant met een 5,4 inch scherm compacter. Wel zo fijn als je geen grote oplawaai wenst. Met iPhone 13 Pro en 13 Pro Max heb je meer mogelijkheden. Zo beschikken deze toestellen over een bijzondere telelens waarmee je tot 3 keer inzoomt zonder dat je foto’s en video’s aan scherpte verliezen. Voor mijn werk een absolute plus aangezien ik veel foto’s en video’s opneem als ik onderweg ben.

iPhone 12, iPhone 4, telefoon, apple, tele2
Tijd voor de volgende generatie

De iPhone 13

De schermen van de iPhone 13 Pro en Pro Max beschikken over ProMotion. Het beeld ververst 120 keer per seconde, waardoor animaties tijdens het gamen en scrollen er vloeiend uitzien. Dit brengt het gebruikgemaakt naar een hoger niveau. Beide toestellen hebben overigens 6 GB werkgheugen dat je keuze kan beïnvloeden. Welk model het wordt, hangt een beetje af van de prijs en het abonnement dat Tele2 me kan aanbieden. Ik duik in de abonnementen dus wordt absoluut vervolgd….

iPhone 13, stapje terug, knuffel, liefde tonen moederdag, vrouwendag, verwennen, cadeautip, moederdag spelregels, mama, mamadaf, mothersday, moederschap, stiefmoeder
Mommy on the go met haar nieuwe iPhone 13

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief