Delen vinden we super lief

Hebben jullie een favoriete webshop waar je altijd slaagt voor de leukste kinderkleding? Eigenlijk kopen wij vaak online & offline bij dezelfde winkels. Toch merk ik dat ik naar andere webshops en merken uitwijk en het online bestellen steeds belangrijker wordt. Tijdsgebrek, gemak en ook de prijs speelt daarbij een rol. Onze oudste wordt een stoere vent (9) en mijn dochter (7) kiest vaker voor sportieve kleren. En nu de jongste (5) uit zijn voegen groeit, wordt het tijd voor iedere een nieuwe, hippe outfit. Wij slaagden bij de webshop Hippebeebjes, dat een fijne ontdekking is….

kinderkleding

Keuze is reuze bij Hippebeebjes

kinderkleding

Er liggen stapel kleertjes klaar voor kleine Lucas die worden doorgegeven door z’n grote broer. Maar toch toch zijn ze vaal en smoezelig. En dat kleine mannetje verdient ook echt iets tofs. Mijn moederhart maakt echt een sprongetje als mijn kindjes nieuwe kleren aan hebben. Ik ben alleen wel zo’n idiote moeder die de nieuwe kleertjes aantrekt op een verjaardag waarbij je op ontdekkingstocht gaan…. gelukkig ben ik goed met wassen, oeps… of anders snel shoppen bij Hippebeebjes.

Kinderkleding naar mijn hart

Ik ben er dol op om mooie kinderkleding te kopen voor een zacht prijsje. Ook vind ik keuze uit merken heel belangrijk. Als ik een foto zie met een toffe outfit, ben ik vaak snel verkocht. Dat is ook wel de reden ik vaak terecht kom op de website van Hippebeebjes. Enerzijds slaag ik op 1 adres voor de drie kids en anderzijds voelt het vertrouwd en hebben ze de een stijl van kinderkleding waar ik van houd.

Naast de nieuwste collecties, kun je hier ook voordelig slagen in de goed gevulde sale categorie. De kleding die je hier aantreft zijn voordelig geprijsd en ook nog eens super leuk. Dat maakt het shoppen wel heel leuk! Fijne merken, hippe modellen en ook nog eens voor een scherpe prijs. Altijd tof als extra items of om je kinderen eens extra nieuw in de kleren te steken.

Hippe kinderkleding

Baby’s groeien snel waardoor ik naast de mooie kinderkleding items ook veel extra’s in de sale koop bij Hippebeebjes. Ik ben liever niet al te veel geld kwijt aan té dure merken, aangezien ze het in rap tempo zijn ontgroeid. Toch houd ik wel van mooie kinderkleding. Het valt op als je voor iets uitgesproken kiest! Daarom struin ik vaak het web af voor fijne aanbiedingen zodat ik kleding op de groei kan kopen. Er is niets mis mee om alvast hippe setjes klaar te hebben liggen voor de lente en voor de kleine prijzen bij Hippe Beebjes hoef je het ook niet te laten.

De webshop is favoriet omdat het alles aanbied waar ik momenteel behoefte aan heb. Online kinderkleding bestellen biedt een enorm gemak en binnen een dag heb je de bestelde items in huis. Ik ken de maten van mijn kinderen en niets is fijner dan achter je laptop te kruipen en te struinen tussen al dat leuks.

Babykleding en kinderkleding online bestellen bij Hippebeebjes.

De kleding collecties lopen van newborn maat 40 t/m maat 164. Voor de drie kids kan ik hier dus slagen, ideaal! Ik zwicht hier toch altijd weer voor extra aankopen, bovenop al het leuks! Bestel gemakkelijk via de webshop en krijg je bestelling de volgende dag in huis. Als je voor 15:00 bestelt wordt het dezelfgde dag verzonden. Bij bestellingen binnen Nederland boven € 30,- rekenen ze geen verzendkosten. De retourtermijn is 2 weken. Pakketjes kunnen worden geretourneerd via PostNL, via hippebeebjesretour.nl of in hun fysieke kinderkledingwinkel in Zoetermeer. Ideaal toch!

Een aanrader dus! Laat je het me weten als je er geslaagd bent? En hebben jullie overigens favoriet merken waar je warm voor loopt

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief