Delen vinden we super lief

We gaan er graag op uit en: des te gekker, origineler, of natuurlijker, des te leuker. We hadden de locatie De Vreemde Vogel al gespot in een boek vol tips en eindelijk was het zover! We streken neer in Vlaardingen en verbleven bij de Vreemde Vogel, een locatie dat verre van standaard is. Spoiler alert: het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Ok, ok we waren er ook om de liefde te vieren dat een verblijf extra magisch maakt, maar als je zoekt naar een romantisch uitje, of met het hele gezin eropuit wil trekken is dit een geniale aanrader!

Echte liefde

Na een liefdevol huwelijksfeest, hadden we het voorrecht om een nacht door te brengen in een vogelhuisje bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen. Deze unieke ervaring, midden in de natuur, was de perfecte afsluiting van een bijzondere dag. Lees je mee….

‘Een vogel is nooit bang dat de tak breekt, want hij vertrouwt niet op de tak maar op zijn vleugels” Geloof altijd in jezelf

Wat Maakt Het Uniek?

De foto’s op hun website spreken tot de verbeelding.. Het vliegtuig vond ik geniaal, of wat dacht van een verblijf in een raket, of struisvogel. We kozen zelf voor het vogelhuisje dat met alle gemakken voorzien was.

* Persoonlijke Service

De Vreemde Vogel is niet zomaar een locatie. Petra en Davy, de trotse eigenaars, zorgen voor een huiselijke en ongedwongen sfeer, waarbij persoonlijke service vooropstaat. Ze zijn ware ceremoniemeesters en verzorgen de dag van A, tot Z van de officiële trouwceremonie, tot het ontbijt de volgende ochtend, allemaal op één locatie. Dat maakt het ideaal voor een stressvrije bruiloft waar aan alles is gedacht en als gast voel je je in de waten gelegd.

En het is dat ik zelf al getrouwd ben want deze locatie is het summum. Het bruidspaar maakten er zelf een liefdes festival van met een love, food en dance stage waarbij iedere ruimte vol bloemen werd aangekleed.

Slapen in een vliegtuig? Een vogelhuis? Of struisvogel? Het kan allemaal! Afhankelijk van welk verblijf je kiest, is het geschikt voor maximaal 2, 4, 5 of 8 personen. 

* Officiële en Inspirerende Trouwlocatie

Als officiële trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen biedt De Vreemde Vogel de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te trouwen. Met een feestzaal, groot zonnig terras, een uitgestrekte tuin en een festivalveld is het buitenleven volop aanwezig. De locatie kan een festivalbruiloft faciliteren, compleet met kampvuur en feestverlichting. Hierdoor heb je het beste van alle werelden: een intieme ceremonie, een knallend feest en een onvergetelijke overnachting.

* Tuincafé

Je kunt je hier de hele dag zeer goed vermaken met een theetuin, lunchkaart en kleine avondkaart (zomer) dat vol staat met pure (streek)producten. Ook is er een Escape room speciaal voor gezinnen. En voor de gasten die overnachten kun je ook een vuurpakket afnemen .

* Leuk met kinderen

We waren met zijn tweetjes een weekend weg, al is het voor kinderen ook zeker een magische plek. Ze kunnen er ravotten in de natuur, een kijkje kunnen nemen bij de geitjes en schapen of op avontuur kunnen gaan met een speurtocht.

De Vreemde Vogel in Vlaardingen: een buitenhotel, trouwlocatie én plek om bijzonder te overnachten

Overnachten bij De Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel biedt 10 unieke slaapplekken, elk met hun eigen charme. Je kunt kiezen voor een overnachting in een gepimpte caravan, een vliegtuig, of zelfs een groot vogelhuis. Wij kozen voor een vogelhuisje, wat een geweldige ervaring bleek te zijn. Alle accommodaties zijn voorzien van privé-sanitair, opgemaakte bedden, verwarming en een heerlijk streekontbijt. Bovendien word je ’s ochtends wakker met het geluid van een live vogelconcert, wat een magische start van de dag is.

De Vreemde Vogel in Vlaardingen: een buitenhotel, trouwlocatie én plek om bijzonder te overnachten
Comfortabele accommodaties die allemaal zijn voorzien van privé sanitair. Je verblijf is altijd inclusief opgemaakte bedden, handdoeken, verwarming en een uitgebreid streekontbijt 

Onze Ervaring

Na een geweldige bruiloft konden we onszelf terugtrekken in het knusse, schattige vogelhuisje. De bedden waren opgemaakt en comfortabel waarbij de voorzieningen simpelweg top waren. De aanwezige platenspeler was ook leuk om samen dansend de dag af te sluiten. Het sanitair stond er naast met een fijne douche dat dankzij de aanwezige badjas perfect te bereiken is.

Het ontbijt was samengesteld met ingrediënten uit de eigen moestuin. Niet overdadig, maar alles voor een perfecte start van de dag. Vroeg in de ochtend genoten we van het vogelconcert en staarden naar de boomtoppen. Dit was heel gezellig wakker worden. De sfeer was zo ontspannen en inspirerend dat we ons met zijn tweetjes in een andere wereld waanden.

Praktische Informatie

Locatie

De voormalige boerderij van De Vreemde Vogel ligt in Vlaardingen, Zuid-Holland, op de rand van stad en natuur. Het is ook wel de groenste gemeente van Nederland met een historisch en cultureel stadscentrum. De locatie bevindt zich aan de rand van natuurgebied Midden-Delfland en op fietsafstand van Delft, Rotterdam en het strand van Hoek van Holland.

De Vreemde Vogel – Van Baerlestraat 252, 3132 EK Vlaardingen
Voor meer informatie en om een verblijf te boeken, kun je terecht op de website De Vreemde Vogel.

De Vreemde Vogel in Vlaardingen: een buitenhotel, trouwlocatie én plek om bijzonder te overnachten
Je hebt hier mooie dromen tussen de bomen en zult genieten van een vogelconcert bij zonsopgang – het is de ultieme ontsnapping aan de dagelijkse sleur.

Tot Slot

Onze nacht bij De Vreemde Vogel was een unieke ervaring die we niet snel zullen vergeten. Het is de perfecte plek voor een romantische overnachting of een avontuurlijk verblijf met het gezin. Met een prachtige trouwlocatie, kindvriendelijke faciliteiten en een persoonlijke touch in de aankleding, interieur en omgeving, biedt De Vreemde Vogel echt het beste van alle werelden. Of je nu komt voor een bruiloft, een overnachting, een fijne lunch, of gewoon om te genieten van de natuur, ze stellen je niet teleur.

Leve de liefde

De Vreemde Vogel in Vlaardingen: een buitenhotel, trouwlocatie én plek om bijzonder te overnachten, vreemde vogel, bijzonder overnachten, Vlaardingen

Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief