Delen vinden we super lief

wereld orgasme dag fifty shades freedHebben jullie de trailer van FIFTY SHADES FREED al gezien? Mis niet het laatste hoofdstuk  en bekijk snel de spannende beelden. Volgende week gaat deze bestseller in première en in vele bioscopen worden er  in diverse bioscopen “Ladies Nights” georganiseerd. Hoe leuk! Een ideaal uitje met je vriendinnen, waarmee ik een bijzondere vriendin ga verrassen. Nu alleen hopen dat deze blog haar ontgaat en ik de verrassing niet verklapt heb…

Het verhaal Fifty Shades Freed

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian GreyAnastasia Steele in de kaskraker FIFTY SHADES “FREED”. Het is het derde boek dat nu ook op het grote scherm verschijnt. Het is ook wel de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen, waarin we de twee hoofdrolspelers op de voet volgen. Deze film Fifty Shades Freed is gebaseerd op het 3e boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Er belooft veel te gebeuren in deze finale waarin de gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen tot een schokkende ontknoping komen in deze film. Ik ben benieuwd en heb kaarten besteld voor de Ladies night aankomende week waar ik een vriendinnetje mee ga verrassen. Ze is nog lang niet jarig, maar soms heeft iemand een leuk uitje verdiend. Lekker wegzwijmelen met alle mooie, fun beelden. fifty shades freed

In dit laatste hoofdstuk en deze film, genieten de pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastacia  samen van hun luxe levensstijl. Ze zijn in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun witte broodweken zijn van korte duur en het samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe dreigingen.

Leuk om te weten over Fifty Shades Freed

Alle ontwikkelingen rondom de filmFifty Shades Freed zijn te volgen op de officiële website, Twitter,  YouTube & Facebook kanalen. De ticketverkoop van de Ladies Night is ook nog in volle gang! Een leuke avond uit met je vriendinnen  waar je in de watten wordt gelegd en waarbij je naar huis gaat met een leuke goodiebag. Een echte aanrader! Tickets zijn te koop via: http://tickets.fiftyshadesfilm.nl En wieweet zien we jullie woensdag. Wij gaan naar het Tuschinksi theater!

Let op:
De leeftijdskeuring 16 jaar wordt strikt nageleefd! Jonger dan 16? Dan krijg je geen toegang bij voorstellingen voor 16 jaar en ouder. Ook niet onder begeleiding van een volwassene. Er kan ter controle  om legitimatie worden gevraagd. Houdt hier rekening mee!

Trailer Fifty Shades Freed

Om alvast een beetje warm te lopen hierbij de trailer!

De Cast

De cast bestaat naast de twee bekende hoofdrolspelers verder uit o.a. Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kim Basinger en Marcia Gay Harden.

De “Fifty Shades” boeken zijn wereldwijd een groot succes en in 52 verschillende talen vertaald. Er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er zelfs meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

Regie

FIFTY SHADES FREED is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (FearHouse of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.  De film is vanaf woensdag 7 februari a.s. overal te zien in de bioscoop, waaronder de hierboven genoemde speciale Ladies Night vertoningen.

Dinsdag 6 februari zal de film in première gaan in het Tuschinksi theater met tout bekend Nederland. Na het kopen van de Ladies Night ticket kreeg ook Olivette een uitnodiging. Wat een geluk, ik mag de film dus twee keer zien en met mijn eigen Christian Grey over de rode loper schitteren. De jurk is alleen nog niet helemaal gelukt, maar dat probleem gaan we tackelen! En uiteraard extra sexy

Gerelateerde blog: Je seksleven up-spicen, duik weer tussen de lakens, een persoonlijke blog

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaa

 

 


Delen vinden we super lief