Delen vinden we super lief

Ben je klaar om kennis te maken met het meest knuffelbare, schattige en verrassende speelgoedmerk dat de wereld ooit heeft gezien? MGA Entertainment heeft de geboorte aangekondigd van Fluffie Stuffiez™ – een magisch speelgoedmerk dat de harten van kinderen verovert en ons innerlijke kind doet juichen. Wat zijn ze toch schattig!!

Fluffie Stuffiez

Fluffie Stuffiez is als geen ander speelgoed dat je ooit hebt gezien. Dit pluche speelgoed is niet alleen ongelooflijk zacht en knuffelbaar, maar het verbergt ook een kleurrijk personage onder een mysterieuze, trekbare laag zachte stof. Het is alsof je een schatkaart vol verrassingen in handen hebt! Dit gaat ongetwijfeld een grote hit worden

Unboxing Plezier, ASMR Avonturen en Creatieve Knuffels

Wanneer je een Fluffie Stuffiez in handen krijgt, begint het avontuur. Dit alles-in-één pluche speelgoed is ontworpen om kinderen op drie unieke manieren te betoveren: PULL IT, REVEAL IT en STUFF IT.

Stap één: Trek voorzichtig aan de zachte stoflaag (PULL IT) om het geheime personage binnenin te onthullen (REVEAL IT). Het gevoel van verwondering en opwinding dat je ervaart wanneer je de schat onthult, is onvergelijkbaar.

Stap twee: Nadat je het pluis hebt ontdekt, kun je het in de meegeleverde zachte tas opbergen (STUFF IT). Hier begint het echte plezier! Je kunt dit pluis kneden, vormen en stylen op duizend verschillende manieren. Wat dacht je van een kleurrijke mohawk voor je nieuwe vriend of zelfs een grappige snor? Laat je verbeelding dus zeker de vrije loop!

Wat Fluffie Stuffiez echt bijzonder maakt, is de gepatenteerde zachte stof die een totaal nieuwe dimensie toevoegt aan de wereld van pluche speelgoed. Dit materiaal zorgt voor een ongeëvenaarde knuffelbare ervaring die je nergens anders zult vinden.

De Magie van Verzamelen en Creativiteit

Fluffie Stuffiez is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van zes tot negen jaar. Het assortiment omvat zes verschillende pluche families om te verzamelen: de Rainbow-familie, Unicorn-familie, Treats-familie, Bear-familie, Axolotl-familie en Sky-familie. Elk van deze families herbergt verborgen personages onder de eerste laag pluis. Iedere familie heeft één of twee verschillende personages, elk met zijn eigen unieke persoonlijkheid, die onder de pluis verstopt zitten.

Het duurt gemiddeld tussen de 30 en 45 minuten om een kleine pluche volledig te ontdekken en tussen een uur en anderhalf uur voor de grote pluche. Dit betekent dat kinderen volop de tijd hebben om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun Fluffie Stuffiez op een geheel eigen manier vorm te geven.

Wil je je personages een hippe haarstijl geven? Of wil je unieke haarstijlen creëren door losgetrokken pluis toe te voegen? Het kan allemaal! Laat je verbeelding de vrije loop en maak je Fluffie Stuffiez tot je eigen creatieve meesterwerk.

Fluffie Stuffiez
“MGA heeft een sterke reputatie opgebouwd als het gaat over innovatieve nieuwe merken waar consumenten van houden. Voorbeelden hiervan zijn L.O.L. Surprise!, Rainbow High, Bratz en MGA’s Miniverse”, vertelt Isaac Larian, oprichter en CEO van MGA Entertainment. 

Beschikbaarheid en Prijs

Het goede nieuws is dat je niet lang hoeft te wachten om met Fluffie Stuffiez te spelen. Het speelgoed is nu verkrijgbaar in de Benelux via bekende retailers zoals Intertoys, Bol.com en Toychamp. De adviesprijs voor een kleine pluche is slechts €16.99 en voor een grote pluche €39.99.

Dus, waar wacht je nog op? Betreed de betoverende wereld van Fluffie Stuffiez en ervaar het plezier van unboxen, verzamelen, ASMR en knutselen. Ga voor meer informatie naar de officiële website van Fluffie Stuffiez op https://fluffiestuffiez.mgae.com/ en volg dit onweerstaanbare speelgoedmerk op Instagram en TikTok om de nieuwste avonturen en creaties te ontdekken. Laat je innerlijke kind weer tot leven komen met Fluffie Stuffiez!

Fluffie Stuffiez - Grote Plus - 30 cm - Ijsje - Pluk Knuffel

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief