Delen vinden we super lief

MGA Entertainment laat de nieuwe Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen schitteren in de winkelschappen in de Benelux. De poppen worden geleverd met een catwalkoutfit om de show te stelen, een complete casual outfit, accessoires en een schetsboek, waarin te zien is hoe de personages hun eigen jurken hebben geschetst. Deze poppen zijn naar ons hart en aangezien dcohterlief groto fan is van Rainbow high, zullen deze hoog op haar verlanglijstje staan! En de kleurwedstrijd is ook zeker iets waar ze graag aan mee doet. Al is het om iets moois voor zichzelf te ontwerpen!

Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen

Ontwerp je eigen Rainbow High: Fantastic Fashion jurk & win deze in levensgroot formaat.

Om de release van Rainbow High: Fantastic Fashion te vieren is er in samenwerking met content creator Kitta DIY onderstaande workshop-video gelanceerd. Fans staan centraal in deze activatie, want zij worden middels deze workshop aangemoedigd om zelf hun creativiteit de vrije loop te laten en de jurk van hun dromen te ontwerpen. Doe mee en win jouw zelf ontworpen jurk en draag deze naar je eerstvolgende feest!

Alle kleuren van de regenboog

De Rainbow High: Fantastic Fashion-collectie bestaat uit zeven verschillende speelsets met poppen uit de geliefde animatieserie. Skyler, Violet, Amaya, Jade, Sunny, Poppy en Ruby zijn stuk voor stuk kleurrijke personages boordevol creativiteit, die hun droom om uit te groeien tot mode-iconen werkelijkheid hebben laten worden. Voor de allereerste keer zijn de schitterende outfits die de personages in de Rainbow High-animatieserie zelf hebben ontworpen ook echt verkrijgbaar.

Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen

Tips en tricks van een professional

Om de lancering van Rainbow High: Fantastic Fashion extra kleur te geven is er in samenwerking met content creator Kitty DIY een speciale creative workshop opgezet. In deze video legt zij uit hoe kinderen hun eigen jurk kunnen ontwerpen en geeft zij hen handige tips en inspiratie voor een geweldig eindresultaat. Ook hebben andere content creators deze workshop gevolgd. In korte video’s leggen zij uit hoe zij te werk zijn gegaan, waar zij hun inspiratie vandaan hebben gehaald en natuurlijk laten zij zien hoe het eindresultaat is geworden.

Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen

Ontwerp en win

De workshopvideo stimuleert fans in Nederland en België om zelf aan de slag te gaan met potlood, stift of wat dan ook en zelf een jurk te ontwerpen. Zij kunnen gratis een Rainbow High Fantastic Fashion-template afhalen bij de winkels van Intertoys of deze downloaden via www.rainbowhigh.nl. Uit alle inzendingen worden vervolgens drie winnende ontwerpen geselecteerd. De hoofdprijs? De prijswinnaars zien hun eigen creaties tot leven komen als échte jurk in levensgroot formaat, die ze daadwerkelijk zelf kunnen dragen.

Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen

Adviesprijs en beschikbaarheid

De nieuwe Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen zijn nu verkrijgbaar in de Benelux bij onder andere Intertoys, Bol.com, Toychamp, DreamLand, Top1Toys en Fun. Iedere set heeft een adviesprijs van €44.99.

Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen, kitta DIY

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief