Delen vinden we super lief

Voorlopig zitten we nog even thuis. Dat maakt het extra leuk om iets gezelligs te hebben om naar uit te kijken. Wij denken zelf aan een bezoek aan Toverland met het hele gezin. En om het helemaal goed aan te pakken, boeken we meteen een overnachting in Venlo. Dan wordt het een soort mini-vakantie.

Weer of geen weer

overnachten

We krijgen papa wel mee naar die spannende achtbanen en de mogelijkheid om de hele familie een natte broek te bezorgen in de wildwaterbaan. Meestal is hij uiteindelijk natter dan de rest van de familie. De kleintjes kunnen verdwijnen in toverachtige werelden en mini-attracties. En het leuke is, als het regent kan je door blijven genieten. Een groot deel van het park is namelijk overdekt. Ik was zelf helemaal om, bij het zien van die super schattige wezentjes. Wij willen na een lange dag vol indrukken bij Toverland overnachten om er optimaal van te genieten.

Overnachten in Venlo

Overnachting Venlo, hotel Maashof

Een extra voordeel van een hotelletje pakken na een dagje pretpark is dat je nog een dag hebt voor andere leuke dingen in de buurt. In dit geval een overnachting in de buurt van Venlo. Hotel Maashof ligt op 3,5e kilometer van het centrum van Venlo. Middenin het groen met uitzicht op een klein meertje. Hoe romantisch klinkt dat!

Verbreed je horizon

Ik ben vaak geneigd om bij een weekendje weg in Nederland naar één van de grote steden te gaan. Toch heb je zoveel andere leuke plekken in ons land. Even iets anders zien dan wat je eigenlijk al kent. In en rond Venlo is er van alles te doen. Zo kunnen we met onze kleine prinses naar de kasteeltuinen Arcen. Papa en mama zijn niet vies van een biertje op zijn tijd, dus kunnen we meteen door naar de brouwerij van Hertog Jan.

De natuur in

Mijn lief en ik gingen in ons kinderloze tijdperk graag eropuit op de racefiets. Limburg is natuurlijk de provincie bij uitstek om een mooi rondje te fietsen. Een andere manier om de omgeving te verkennen is samen op de chopper. Hoe cool klinkt dat! De E-chopper is een milieuvriendelijke variant om de groene omgeving te ontdekken.

Een hapje en een drankje

Na een dag ontdekken en genieten is het nog meer genieten met een heerlijk diner. Tenminste dat vind ik dan. De beste afsluiting van de dag eindigt wat mij betreft met een hapje en een drankje. En in Limburg kan je de enige echte Limburgse vlaai natuurlijk niet overslaan. Dat is ook een groot voordeel van overnachten in de buurt. Je kunt lekken blijven eten en de kindjes rollen zo hun bed in.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief