Delen vinden we super lief

Voor Karlien van reistips met kids waren we gastblogger bij de opening van de nijntjekamer in Stayok Utrecht centrum. Tijdens het event werden er volop foto’s gemaakt door Thomas Abrahams die we met plezier aan jullie tonen.

Foto impressie
We geven jullie met plezier een foto impressie van de middag. Ook op social media zijn er meer impressies van de dag terug te vinden onder de hashtag #stayoknijntjekamer of #nijntjekamer. De hele blog die we geschreven hebben met onze bevindingen is hier terug te lezen: link

nijntjekamer stayok utrecht nijntjekamer stayok utrecht nijntjekamer stayok utrecht nijntjekamer stayok utrecht nijntjekamer stayok utrecht nijntjekamer stayok utrecht

nijntjekamer stayok utrecht

nijntjekamer stayok utrecht

nijntjekamer stayok utrecht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info Nijntjekamer
De vierpersoonskamer is geheel in stijl van het witte konijn. Nijntje staat voor positiviteit en blijheid en dat zie je absoluut terug in deze familie kamer. De nijntje kamer is ingericht met muurschilderingen, nijntje kledinghaakjes, bedrukte beddengoed, handdoeken met het nijntje logo, de bekende  lampen en meubels in de stijl van nijntje. Er is zelfs aan een ontbijtservies gedacht. De twee bedden voor je kinderen is achterin en als ze in bed liggen kijken ze naar een nijntje sterrenhemel. Als ze hier niet goed slapen ;-D …..

Fantasiewereld
De kamer biedt ruimte aan de fantasie van het kind met alle kleurrijke beschilderingen. Het betreft een familiekamer met ingebouwde badkamer waardoor je de kamer niet uit hoeft. Ik vond het bed ook goed liggen en deed me absoluut niet denken aan een jeugdherberg. Ook in de andere kamers zag ik dat het helemaal opgefrist is en dat het een ideale manier is om voor een scherpe prijs bijzondere locaties in Nederland te ontdekken.

Samenwerking
Het initiatief is tot stand gekomen na een fijne samenwerking tussen de stayokay hostels met 22 locaties in heel Nederland en het bekende nijntje museum. Ik zie het ook wel als een prachtig eerbetoon aan de recent overleden Dick Bruna. Ook wel de geestelijke vader van Nijntje.

De nijntjekamer is vanaf € 129,-te reserveren. het zal nu zeker storm lopen maar het is permanent boekbaar. Goed nieuws dus!  Je kunt er met 4 personen terecht, maar ook een 5e persoon (baby) kan bijgeboekt worden. Een campingbedje is er zo bijgeplaatst aldus Eric, de hostel manager van het stayok hostel in Utrecht centrum aan het Neude plein. Dit is inclusief opgemaakte bedden, Nijntje douchegel en -shampoo, nijntjeservies, een verrassing voor de kinderen en een familie-entreekaart voor het nijntje museum. Ik vind het een absolute aanrader voor een familie weekend weg!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Video impressie
*Voor Kids op reis namen wij de honneurs waar om bij dit persevent aanwezig te zijn. Samen met vierjarige Olivier, Yvette (2 jaar) en kleine Lucas (10 maanden) waren we inclusief papa aanwezig bij deze feestelijke middag. Het is een aanrader voor een leuke Citytrip
Wij maken snel een reservering! Liefs Olivette

Delen vinden we super lief