Delen vinden we super lief

Sinds kort heeft OERCHEF het gekoesterde biologisch keurmerk ontvangen waarmee het merk de introductie aankondigt van een reeks troepvrije, gezonde, natuurlijke en smakelijke producten. Oprichter Paul Dingemans ging op zoek naar voeding die energie oplevert in plaats van kost, naar aanleiding van persoonlijke ervaringen en die van zijn patiënten.

OERCHEF , brood, glutenvrij, Paul Dingemans

De eerste stap in deze reis naar een gezondere energieke toekomst begint met troepvrij brood, dat als basismix op de markt wordt gebracht. De mix in vier varianten is met toevoeging van water, ei en soms olijfolie eenvoudig af te bakken tot een super voedzaam en bovendien erg smaakvol brood.

Paul Dingemans, OERCHEF , brood, glutenvrij, Paul Dingemans

Persoonlijk verhaal

Achter OERCHEF schuilt het persoonlijke verhaal van de gepassioneerde osteopaat Paul Dingemans. Een darmontsteking bracht hem op het pad van pure en natuurlijke voedingsmiddelen. Omdat de meeste producten niet naar zijn smaak waren, ging hij zelf aan de slag. Wat begon als een zoektocht naar een gezonder lichaam, groeide uit tot een ambitie om via voeding een positieve impact te creëren voor ieders eigen gezondheid en die van onze kinderen. Door middel van 100% natuurlijke voeding die vrij is van kunstmatige toevoegingen draagt OERCHEF bij aan een energieker lichaam en een reductie van allerlei klachten.

OERCHEF , brood, glutenvrij, Paul Dingemans

Troepvrij en smakelijk

Ik heb onlangs de broodmixen van OERCHEF uitgeprobeerd en ik ben enorm onder de indruk! Deze mixen zijn niet alleen troepvrij, maar ook glutenvrij en biologisch. Ze zijn zorgvuldig samengesteld om een stabiele bloedsuikerspiegel te bevorderen, wat essentieel is voor een gezond energieniveau en langdurige verzadiging. Het verschil met gewoon brood is opmerkelijk – een sneetje OERCHEF-brood bevat 4x zoveel vezels en slechts 1/10 van de koolhydraten in vergelijking met regulier brood. Dit betekent minder energie nodig om te verbranden en minder kans op opslag als vet. Een absolute aanrader voor wie bewust met zijn gezondheid bezig is!

OERCHEF , brood, glutenvrij, Paul Dingemans
voedingswaarden OERCHEF i.v.m. volkoren brood

4 smaken bereiden

Deze heerlijke creaties zijn het resultaat van een samenwerking met een uiterst getalenteerde chef, en ik kan je vertellen dat de smaak en het mondgevoel van het brood absoluut niet teleurstellen, vergelijkbaar met klassieke broodsoorten.

Wat deze mixen zo bijzonder maakt, is de zorgvuldig samengestelde basis van natuurlijke ingrediënten. Denk aan kokosmeel, gebroken lijnzaad, pompoenpitmeel, psylliumvezels, pompoenvruchtpoeder, agavepoeder, baobabpoeder, baking soda, knolselderijpoeder en Keltisch zeezout. Het resultaat is een unieke smaakbeleving die je echt moet proberen. Oerchef heeft echt iets speciaals gecreëerd met deze mixen en ik ben er helemaal weg van!

een reeks troepvrije, gezonde, , OERCHEF , brood, glutenvrij, Paul Dingemansnatuurlijke en smakelijke producten

Naast de neutrale variant, zijn er drie andere varianten die zijn verrijkt met specifieke kruiden om een extra smaakbeleving te bieden:

Mediterrane variant – Een harmonieuze mix met oregano, basilicum, tijm, peterselie, zwarte peper en knoflook.
– Oosterse variant – Een exotische blend met kaneel, kurkuma, venkelpoeder en komijn.
Afrikaanse variant – Een verfijnde combinatie met kaneel, cacaopoeder en bourbonvanillepoeder.

Door de samenstelling van ingrediënten hoeft het brood ook niet te rijzen. Het volstaat de meelmix te mengen met wat eitjes, olijfolie en heet water en simpel te kneden tot een brood. Vervolgens een uur afbakken en na afkoeling in dunne plakken snijden. Je kunt de broden beleggen, dippen of besmeren.

OERCHEF , brood, glutenvrij, Paul Dingemans
OERCHEF meelmix mengen met wat eitjes, olijfolie en heet water, kneden tot een brood en een uur afbakken

OERCHEF broodmixen zijn verkrijgbaar via de webshop

OERCHEF , brood, glutenvrij, Paul Dingemans

Over OERCHEF

OERCHEF, opgericht door de gedreven osteopaat Paul Dingemans, is een veelbelovend merk dat zich inzet voor een gezondere toekomst door middel van natuurlijke voeding. De unieke broodmixen van OERCHEF zijn vrij van toevoegingen, glutenvrij en biologisch, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan zowel smaak als gezondheid. Wat OERCHEF onderscheidt, is niet alleen het streven naar persoonlijke gezondheid, maar ook de ambitie om anderen te inspireren tot een bewuste levensstijl.

Paul Dingemans deelt zijn persoonlijke zoektocht naar een gezonder lichaam via OERCHEF, waarbij hij gelooft in de kracht van verbinding. Het merk streeft naar een hechte gemeenschap die zich verenigt rondom het belang van gezonde en natuurlijke voeding. OERCHEF is niet zomaar een merk; het is een levensstijl die mensen samenbrengt met een gedeelde passie voor welzijn en bewustzijn.

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief