Delen vinden we super lief

Je herkent het vast: op het ene moment lijkt je auto prima bij je leven te passen. Maar het volgende moment weet je niet waar je de kinderzitjes, sporttassen en boodschappen moet laten. Gezinnen veranderen en groeien, en daarmee ook hun behoeften. Dit is waar Operational Lease uitkomst biedt, met de flexibiliteit om je voertuig aan te passen aan de veranderende fasen van je gezinsleven.

Operational Lease

Wat is Operational Lease?

Operational Lease is een leasevorm waarbij je niet de eigenaar wordt van de auto, maar deze voor een afgesproken periode en tegen een vaste maandprijs gebruikt. Het mooie hiervan is de zorgeloosheid: onderhoud, reparaties en verzekeringen worden voor je geregeld. Maar het ware voordeel voor gezinnen zit ‘m in de flexibiliteit.

Aanpasbaar aan jouw levensfase

Wanneer je gezin uitbreidt, of wanneer de sport- en hobbyuitrusting van je kinderen groeit, kan de auto waar je ooit verliefd op werd plotseling te klein lijken. Met een Operational Lease zakelijk contract kun je na afloop van de leaseperiode eenvoudig overstappen op een model dat beter past bij je huidige situatie. Zonder je bezig te hoeven houden met het verkopen van je oude auto.

Operational Lease

Altijd de nieuwste veiligheidsfeatures

Veiligheid staat voorop, vooral als het om je gezin gaat. Met Operational Lease rijd je altijd in een recent model, voorzien van de nieuwste veiligheidsfeatures. Dit geeft niet alleen gemoedsrust, maar verzekert ook dat je gezin beschermd is met de laatste innovaties op het gebied van veiligheid.

Flexibiliteit als je dat nodig hebt

Het leven is onvoorspelbaar, en soms veranderen je behoeften sneller dan je leasecontract afloopt. Rijd je meer of juist minder kilometers dan van tevoren aangegeven? Dan is het bijna altijd mogelijk om je contract tussentijds aan te passen. Zo beweegt je leasecontract mee met de dynamiek van jouw gezin.

Budgetbeheer

Naast flexibiliteit in modelkeuze biedt Operational Lease ook helderheid in je financiën. Door de vaste maandkosten weet je precies waar je aan toe bent, zonder onverwachte uitgaven. Dit maakt het budgetteren een stuk overzichtelijker.

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief