Delen vinden we super lief

aigle

De tijd dat regenlaarzen alleen mosgroene, stevige laarzen waren, die je in het tuincentrum kon kopen, ligt al ver achter ons. Tegenwoordig heb je laarzen in alle kleuren en stijlen. Als je wil kun je natuurlijk nog steeds voor de ‘old fashion way’ gaan. De groene laarzen doen hun werk nog prima. Maar tegenwoordig kunnen we kiezen uit veel stijlvollere varianten. Ik ben gezwicht voor de hippe en zeer stijlvolle regenlaarzen van het Franse merk Aigle.

Keuze in overvloed qua regenlaarzen

aigle

Elk jaar met carnaval trekt mijn vaste carnavalsmaatje haar zwarte aansluitende (regen)laarzen aan. Super handig want je kunt er lekker mee door de resten bier vermengt met confetti en viltjes lopen. ’s Avonds even afspoelen en klaar voor de volgende dag.

Standaard einde van zo een avond carnavallen was dat ik aan haar regenlaarzen stond te trekken omdat die als zuignappen om haar benen waren vastgezogen. Zelf had ik leuke laarzen met een fotoafbeelding van stenen er op. Volgens mij had ik die een keer op de Albert Cuyp gekocht. Ondertussen zijn ze via de zolder naar de container verhuisd. Ze liepen voor geen meter en de binnenkant had zijn beste tijd gehad.

Stijvol in mijn boots

aigle

Mijn nieuwste regenlaarzen van Aigle zijn super hip en stijlvol al zeg ik het zelf. Ik heb gekozen voor een smal model, zodat het niet te wijd valt om die dunne enkeltjes van mij. Het is een echte dameslaars geworden. Het hakje maakt het een chique laars in zijn soort.

Zonde om alleen aan te trekken tijdens een regenbui. Ze zitten heerlijk en kunnen prima onder een skinny jeans of leuke rok. Ze hoeven echt niet alleen in het bos gedragen te worden. Deze laarzen kunnen altijd. Een prima stadslaars, voor in een hippe haven of toch gewoon in het bos.

Aigle

aigle

Het Franse merk Aigle bestaat al sinds 1853, dus je kunt wel stellen dat ze ervaring en vakkennis hebben. Oorspronkelijk maakten ze laarzen om te vissen, jagen of op het land, of in de tuin te werken. Elke laars is handgemaakt in een Franse fabriek. Het merk staat garant voor kwaliteit. De laarzen lopen heel fijn. Hoog, laag, in kleur, met streepjes of een hip designtje. Voor ieder wat wils. Maar altijd stijlvol. Ik zie me al lopen door de straten van Parijs onder een grote paraplu. Je kijkt bijna uit naar een flinke regenbui als je deze boots in de kast hebt staan.

Hollands weer en Franse bottes.

Super fijn dat ik ze in huis heb, want het weer is er wel naar. Ik kan lekker door de regen stappen en een wandelen in het bos met mijn super stijlvolle laarzen. Ze zitten ook nog eens heerlijk! Dat is weer eens wat anders dan van die grote lompe regenlaarzen. Amelie is jaloers.

Haar laarsjes zijn te klein dus er moet naar vervanging worden gezocht. For the time being heeft ze haar wintersportlaarzen maar uit de kast getrokken. Dat maakt een hoop goed. Goed nieuws voor onze kleine dame: ze hebben ook laarsjes voor de kleine fashion queens die graag buiten in de regen of zandbak spelen. Kunnen we samen de blits maken met prachtige Aigle regenlaarzen.

Liefs Aileen

aileen testen zwanger

Hey, ik ben Aileen, gelukkig getrouwd met Martijn en woonachtig in het altijd gezellige Brabant. Samen zijn wij ouders van Amelie en Eloise. Naast mijn deeltijdbaan vind ik het heerlijk om op onderzoek te gaan en ben ik dol op muziek, theater, feestjes, rennen en fietsen. Genieten van het leven staat bij ons op nummer één en dat doen we dus ook graag!


Delen vinden we super lief