Delen vinden we super lief

Het motto bij ons qua buitenspelen is eigenlijk wel; “des te viezer, des te beter”! Onze kinderen laat ik graag de buitenwereld ontdekken waarbij ze vaak nat en vies worden. ‘Want, wat hebben we daarvoor” roep ik ze vaak lachend toe…”Een wasmachine”, roepen ze dan in koor! Afgelopen dagen kwamen de muren op ons af met het onstuimige weer. Het regende hard, veel en onstuimig, waardoor de kids dagen in huis ‘gevangen’ zaten. Regen is leuk, maar winterse buien minder. Daar kunnen zelfs de kleurrijke Aigle regenlaarzen en regenjassen niet tegenop!

De kinderen begonnen te springen op bedden en bouwden forten en bankhutten met de kussens van de bank. Leuk en dat stimuleer ik graag, totdat ze bovenop die kussens beginnen te ploffen terwijl een ander kind eronder zit…. Het werd echt tijd om naar buiten te gaan, regen, of niet…. Aigle regenlaarsjes aan en off we go…

Oplossing voor deze waanzin

We gaan er vaak op uit met de kinderen en struinen graag door de weilanden, modder, of door het stro bij de geitenboerderij in het Amsterdamse bos. Je wil dan ook niet weten hoe mijn schoenen er soms uit zien bij thuiskomst. Daarom heb ik ook zelf een goed paar Aigle regenlaarzen gekocht. Ik blijf een meisje uit het Oosten hé en wil niet onderdoen de avontuurlijke instelling van de bandito’s!…

De kinderen banjeren altijd graag achter me aan in hun felgekleurde laarsjes. Nu ze gewapend zijn met modder-en mest-proof schoeisel, kunnen we ook weer zonder problemen naar het oosten van het land waar mijn zusje weer woont. Want uiteraard gaan we door de weilanden banjeren als stadse kinderen.

Spelen in de regen? huh

Er waren moeders die me gek aankeken toen ik de kids buiten plassen liet stampen in de regen. Ik kan je alleen maar verzekeren dat je kind echt niet zal smelten. Kinderen zijn ongevoelig voor alle soorten water, inclusief zure regen, echt waar! Ik weet dat sommige moeders bang zijn dat ze oplossen in een hoopje kind, maar maak je geen zorgen.

Kom op mam, ‘let’s Go’
Lucas heeft m’n Bulaggi aanwinst ingepikt

De schotten en het Franse Aigle weet als geen ander dat er geen slecht weer is, alleen slechte kleding. Laat ze dus zeker in de regen spelen is mijn advies! Er gaat niets boven die rode koontjes op hun wangen en die gekleurde laarsjes zijn echt té schattig! Met goede laarsjes en kleding hebben ze lol voor tien!

Bad ass Lucas in zijn gave outfit van
Indian Blue Jeans ‘No Guts, No Fun…

Aigle regenlaarzen

Aigle is van oudsher hét merk laarzen om te jagen, vissen, voor op het land of in de tuin. Heel traditioneel net als de wijze waarop het gemaakt wordt! Alle Aigle laarzen worden namelijk nog steeds met de hand gemaakt in de fabriek in Frankrijk. Dat valt me overigens ook op aan de afwerking! Ik betaal dan ook graag liever iets meer voor kwaliteit en een goede zool met profiel. De kwaliteit en loopcomfort zijn dan ook twee belangrijke kernwaarden van Aigle regenlaarzen!

En tsja die kleurtjes… check hoe tof het staat met hun nieuwe outfit van Indian Blue Jeans. De Aigle regenlaarzen zijn overigens gemaakt van natuurrubber. Dit is sterker, flexibeler en comfortabeler dan synthetisch rubber zoals PVC. Ook kun je de kleurrijke laarzen combineren met een Aigle jas! Et voilà je bent klaar voor de herfst- en wintermaanden!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter|Facebook |Youtube | Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief