Delen vinden we super lief

Als ouder kennen we allemaal het enthousiasme van onze kinderen wanneer hun favoriete tekenfilm- en stripfiguren tot leven komen op het grote scherm. Voor ouders van kinderen die helemaal weg zijn van de dappere hondenhelden van “Paw Patrol”, is er goed nieuws: “Paw Patrol: The Mighty Movie” is een absolute must-see voor jou en de kleintjes. Hier zijn een paar redenen waarom dit de perfecte filmuitje is.

Allereerst, laten we eerlijk zijn: de avonturen van de Paw Patrol-pups hebben een speciale plek veroverd in de harten van onze kinderen. Van Chase’s moed tot Skye’s vliegkunsten, elk lid van de Paw Patrol heeft unieke eigenschappen die kinderen inspireren en vermaken. Het zien van de film “Paw Patrol: The Mighty Movie” is een kans voor hen om hun helden in actie te zien op een grotere en spannendere schaal dan ooit tevoren. Dus doe snel mee want we geven 3 * 2 kaarten weg!

Paw Patrol: The Mighty Movie
Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De Megapups!

De film belooft niet alleen de vertrouwde personages die we kennen en liefhebben, maar ook nieuwe wendingen en avonturen die de verbeelding van je kinderen zullen prikkelen.

Paw Patrol: The Mighty Movie

Een nieuwe uitdaging staat voor de deur en de Paw Patrol moet al hun vaardigheden bundelen om de dag te redden. Dit betekent nieuwe vriendschappen, spannende missies en onverwachte obstakels die overwonnen moeten worden – een perfecte mix voor een avontuurlijk filmuitje!

Paw patrol
Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

Daarnaast biedt de bioscoopervaring zelf iets magisch voor kinderen. Het grote scherm, het meeslepende geluid en de gezamenlijke ervaring van lachen en meeleven met andere kinderen in de zaal creëren herinneringen die lang zullen blijven hangen. Je kunt de opwinding in de ogen van je kinderen zien terwijl ze meeleven met de avonturen van Chase, Marshall en hun vrienden.

Paw Patrol: The Mighty Movie

Waardevolle levenslessen

En ook biedt “Paw Patrol: The Mighty Movie” waardevolle levenslessen voor kinderen. De kernwaarden van samenwerking, moed, vriendschap en het helpen van anderen worden op een speelse en boeiende manier overgebracht. Terwijl je kinderen genieten van het verhaal, absorberen ze onbewust belangrijke boodschappen die hen zullen helpen groeien en zich ontwikkelen. Toch een fijne gedachten als je metze in de bioscoop zit.

Tot slot

Dus, als je kinderen fan zijn van de heldhaftige Paw Patrol-pups, is “Paw Patrol: The Mighty Movie” een uitstapje dat je niet wilt missen. Het is een kans om samen quality time door te brengen, hun favoriete personages in actie te zien en onvergetelijke herinneringen te creëren. Het is meer dan alleen een film – het is een beleving die jullie samen zullen koesteren. Pak wat popcorn, bereid je voor op gelach en opwinding, en ga op avontuur met je kleine helden!

stemmencast paw patrol
Met terugkerende stemrollen voor Julia Tan (Liberty) en Monica Geuze (Delores). 

Winactie

Om de lancering te vieren mogen we 3 keer 2 bioscooptickets weggeven met een tof pakket als hieronder afgebeeld! Dus met welke twee bandito’s ga jij op pad? Meedoen is eenvoudig:

paw patrol winactie
  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op 4 tickets !
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook & Instagram en zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winnaar wordt een week na de lancering bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!
stemmencast paw patrol

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief