Delen vinden we super lief

In een tijd waarin technologie zich voortdurend ontwikkelt, bieden smart gadgets een unieke kans om je huis te transformeren in een tech walhalla. Met innovaties zoals robotstofzuigers, slimme deurbellen en noviteiten als de recent ontdekte Slide Light en Nuki Pro 4, wordt het mogelijk om je huis niet alleen efficiënter te maken, maar ook nog eens comfortabeler en veiliger. In deze blogpost nemen we een kijkje naar enkele opvallende smart gadgets en geven we tips over hoe ze je dagelijks leven kunnen verbeteren.

Nuki Smartlock 3.0 Pro Elektrisch deurslot - Slim deurslot - Wifi-module - Toegang op afstand - Sleutelloze, Batterijvoeding - Zwart
Met de gratis app (iOS/Android) open en sluit je je deur zonder sleutel. Je kunt max. 200 permanente, tijdelijke of periodieke virtuele sleutels aanmaken met de Nuki-app. Een ideale uitvinding!

4 smart gadgets uitgelicht

1. Slide Light – Slimme gordijnbesturing

Slide Light - Slimme Gordijnen - Automatische Gordijnen - Elektrische Gordijnen - Universele gordijnmotor - Wit

Het openen en sluiten van gordijnen wordt een moeiteloze taak met de Slide Light van Slide. Deze slimme gordijnbesturing stelt je in staat om het moment van beweging eenvoudig in te stellen, waardoor je ’s ochtends op een natuurlijke manier gewekt wordt door het zonlicht. Daarnaast biedt Slide Light extra veiligheid door de indruk te wekken dat er altijd iemand thuis is, zelfs als je op vakantie bent.

smart gadgets, slide
Slide Light – voortaan gaan je gordijnen automatisch open en dicht op het tijdstip dat jij dat wilt. Heerlijk in de zomer en de winter, maar ook als je een weekje niet thuis bent wel zo veilig.

Het grootste voordeel vind ik persoonlijk dat je de warmte binnen houdt en de kou buiten. Je bespaart met gesloten gordijnen zeer veel op je energiekosten, een bijkomend voordeel, naast het feit dat deze slimme gordijnen wel een hele toffe gadget zijn!

De installatie is overigens eenvoudig en vereist geen ingrijpende veranderingen aan je bestaande gordijnen. Dit is echt een uitvinding waar ik blij van word! Kom maar door met die slimme, smart gadgets!

2. Nuki Pro 4 – Slimme Deursloten

Het Nuki Pro 4 Smart Lock is een andere ontdekking die we deden op de blogboot, waar we ook blij van worden. Dit tilt de beveiliging van je huis naar een nog hoger niveau. Met dit geavanceerde slot op je voordeur opent deze automatisch wanneer je in de buurt komt, waardoor het gedoe met sleutels verleden tijd is.

En wat me helemaal aanspreekt is de mogelijkheid om tijdelijke toegangscodes te genereren via SMS of e-mail waardoor je op afstand vrienden of familie kunt binnen laten. Stel je voor dat je vrienden de katten verzorgen terwijl je weg bent – met dit Nuki Pro 4 slot kun je hen gemakkelijk en tijdelijk toegang geven. Het vernuftige is bovendien het geavanceerde systeem dat elke toegangspoging registreert, waardoor je altijd op de hoogte bent wie jouw huis betreedt.

Het investeren in de Nuki Pro 4 is niet alleen een investering in gemak, maar ook in gemoedsrust. Een veiliger huis is echt slechts een klik verwijderd. We zullen onze ervaring snel met je delen aangezien er we nu ook zelf eentje hebben besteld! Zeg maar dag tegen sleutels en hallo tegen gemak!

3. Robotstofzuigers – Schoonmaken Zonder Moeite

irobot, gadget, cadeau idee, smart gadgets

En terwijl je weg bent, gaan de gordijnen voor je open en dicht, kun je de buurvrouw veilig binnenlaten door het slimme slot en kom je bovendien thuis in een schoon huis. Naast bovenstaande noviteiten is namelijk een robotstofzuiger ook onmisbaar voor het zware werk. Stel een schoonmaakschema in en kom thuis in een vlekkeloos huis. Deze smart gadgets detecteren obstakels, vermijden valpartijen van trappen en navigeren moeiteloos door je huis. Een slimme toevoeging aan je huishouden die niet alleen tijd bespaart, maar ook bijdraagt aan een schoner en gezonder leefmilieu.

smart gadgets

4. Slimme Deurbellen – Altijd Verbonden met Je Voordeur

En last but not least zijn de video deurbellen ook wel echt life savers. Een slimme deurbel is meer dan alleen een handige gadget; het is een waardevolle toevoeging aan je huisbeveiliging. Met functies zoals live videostreaming, tweerichtingscommunicatie en bewegingsdetectie, kun je altijd en overal zien wie er voor je deur staat. Of je nu thuis bent of aan de andere kant van de wereld, je hebt volledige controle over je voordeur. Dit biedt niet alleen gemoedsrust, maar maakt ook het ontvangen van pakketten kan nu veiliger en efficiënter.

smart gadgets
Nuki Pro 4 

Conclusie: de voordelen van een Slim Huis

In een wereld waarin tijd kostbaar is, bieden bovenstaande slimme gadgets niet alleen gemak, maar ook gemoedsrust en veiligheid. Of het nu gaat om geautomatiseerde gordijnen, slimme deursloten, robotstofzuigers of slimme deurbellen; een slim huis kan je dagelijks leven ingrijpend verbeteren.

Ik investeer dan ook graag in de toekomst van slimme gadgets en ontdek stap voor stap hoe ons huis een slim thuis kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos, en de voordelen zijn tastbaar – Ben jij er al klaar voor om van jouw huis een slimme woning te maken? Wij nu inmiddels ook wel een beetje, stapje voor stapje…..

De producten mochten we ontdekken tijdens de blogboot op de boot van Starboats, georganiseerd door Marstyle. Om het zelf te kunnen reviewen ontvingen we een review exemplaar. Onze bevindingen zijn dan ook berust op onze eigen, eerlijke ervaring.

smart gadgets

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief