Delen vinden we super lief

Kleurrijke avonturen, vrolijke melodieën en een flinke dosis positiviteit – dat zijn de ingrediënten die de “Trolls” filmreeks tot een onweerstaanbare familiefavoriet maken. En als je kinderen al fan zijn van deze schattige trollen, dan is “Trolls 3 in Harmonie” een absolute aanrader! En extra leuk; wij geven 3 x 2 kaarten weg voor deze iconische film!

Derde film in de reeks

Als ouder is het altijd een genot om te zien hoe de ogen van je kinderen oplichten bij het horen van de vrolijke klanken van de Trollenwereld. En nu, met de derde film in de reeks, worden we opnieuw ondergedompeld in een magisch avontuur dat draait om vriendschap, muziek en het omarmen van verschillen Trolls wereldtour was al zo’n groot succes en ook nu zitten we op het puntje van onze stoel..

Synopsis

Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. 

Op Avontuur met de Lieflijke Trollen in "Trolls 3 in Harmonie"! - release 18 oktober

Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid. In de Nederlands gesproken versie met terugkerende stemmen van o.a. Sharon Doorson (Poppy), Buddy Vedder (Knoest) en Murth Mossel (Mini Diamond). 

Op Avontuur met de Lieflijke Trollen in "Trolls 3 in Harmonie"! - release 18 oktober
Kleurrijke avonturen, vrolijke melodieën en een flinke dosis positiviteit – dat zijn de ingrediënten die de “Trolls” filmreeks tot een onweerstaanbare familiefavoriet maken.

Kleurrijk en levendig universum

De film belicht het belang van samenwerking, acceptatie van anderen en het vieren van diversiteit. Het kleurrijke en levendige universum van de trollen trekt niet alleen de jonge kijkers aan, maar heeft ook boodschappen die ouders kunnen waarderen. Met aanstekelijke liedjes die je dagenlang zullen bijblijven en visuele pracht die je verbeelding prikkelt, is “Trolls 3 in Harmonie” een uitje dat de hele familie zal verenigen.

Op Avontuur met de Lieflijke Trollen in "Trolls 3 in Harmonie"! - release 18 oktober

De film biedt niet alleen vermaak, maar ook waardevolle levenslessen die subtiel worden verweven in het verhaal. Terwijl je kinderen meeleven met de avonturen van Poppy en Branch, kunnen ze leren over vriendschap, veerkracht en het overwinnen van obstakels, zelfs als ze anders zijn dan wat ze gewend zijn.

Op Avontuur met de Lieflijke Trollen in "Trolls 3 in Harmonie"! - release 18 oktober

Lachen en dansen

Dus, waarom zou je naar “Trolls 3 in Harmonie” moeten gaan met je trol-enthousiaste kinderen? Omdat het een kans is om samen te lachen, te dansen en te genieten van een hartverwarmend avontuur dat generaties verbindt. Het zal niet alleen je kinderen vermaken, maar ook de innerlijke kinderen in jullie allemaal naar boven halen. Laat je meeslepen door de opgewekte sfeer van de trollen en laat deze kleurrijke reis een blijvende herinnering worden voor het hele gezin!

Op Avontuur met de Lieflijke Trollen in "Trolls 3 in Harmonie"! - release 18 oktober

Winactie

Om de lancering van deze te gekke trolls film te vieren, mogen we 3 keer 2 bioscooptickets weggeven voor deze leuke film. Dus met welke bandito’s ga jij op pad? Meedoen is eenvoudig:

  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op 4 tickets !
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook & Instagram en zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winnaar wordt een week na de lancering bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief