Delen vinden we super lief

Hoera, onze dochter Yvette is in augustus jarig, en hoewel het midden in de zomervakantie valt, slaan we haar verjaardagsfeestje zeker niet over. Ze moet er altijd even op wachten, waarbij haar geduld op de proef werd gesteld. Het werd echter goed beloond, en hoe! Dit jaar besloten we namelijk om haar negende verjaardag te vieren bij Jumpsquare in Arnhem, onderdeel van de Jumpsquare Group dat je wellicht ook wel kent van Jump XL. Het beloofde een knallend feest te worden met haar beste vriendinnetjes! Wat keken we hier naar uit en wat hadden we een pret!!

Dolle pret

jumpsquare, jump XL arnhem, Jump XL

Mijn dochter telde de dagen af en afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. We kozen voor de locatie in arnhem want met een gemiddelde reviewscore van 8,3 kan het niet anders dan een groot succes zijn!

En niets was minder waar. De meiden hadden veel uitdaging qua trampolines, de bar had een ruime keuze aan lekkernijen en het personeel was zeer vriendelijk. Bovendien kun je hier zelf als volwassene ook heel fijn zitten, want er is hard gewerkt aan de styling en het interieur, chapeau!

Kinderfeestje bij Jumpsquare Arnhem

Jumpen is niet alleen leuk, maar ook gezond en voor iedereen toegankelijk. Of je nu een dagje weg wilt met de kinderen, een originele activiteit met vrienden zoekt, of een gezinsuitje wilt plannen, jumpsquare Arnhem heeft het allemaal! Elke Jumpsquare en Jump XL-vestiging is overigens uniek en biedt een eigen mix van attracties, waaronder de Jump Tower, de Dodge Ball Area en een uitdagende Ninja Course. Wij gingen naar Arnhem, al hadden we ook voor een kinderfeestje bij Jump XL in Amersfoort kunnen kiezen dat op nog geen 30 minuten bij ons vandaan is. Ze bieden zeer veel verschillende locaties aan.

Gelijk bij binnenkomst keken we onze ogen uit. Het is overzichtelijk, groot en biedt volop (originele)spring attrributen dat voor heel veel pret zorgde.

Het coolste kinderfeestje van het jaar vier je bij Jumpsquare!

Kinderen kunnen hier helemaal losgaan op de trampolines, elkaar uitdagen met te gekke tricks en zich helemaal uitleven. Bij binnenkomst stond er al een speciaal voor ons gereserveerde partytafel klaar, waar we eerst de cadeautjes gingen uitpakken. We dronken wat limonade, kletsen wat bij en de bestelling werd geplaatst waarna de meiden zich konden melden voor de uitleg. Na 60 minuten springen konden ze met tevreden, rode koontjes genieten van een heerlijke maaltijd.

Arrangementen

Per locatie zijn er verschillende meal- en snackarrangementen waarmee jouw kinderfeestje gegarandeerd een onvergetelijke ervaring wordt. Wij kozen in Arnhem voor het Jump Party Meal-arrangement, waarbij er 30 minuten voor de start en 60 minuten na het einde van de jumpsessie een tafel voor ons was gereserveerd. De kinderen konden genieten van limonade, raketjes, friet met saus en snacks. Een perfecte manier om de energie na het jumpen weer aan te vullen! Je kunt het springen overigens ook iets verlengen indien 60 minuten niet genoeg is.

Disco Jump Party

Wil je meer dan alleen een standaard Jump Party? Op woensdag-, vrijdag- en zaterdagavonden gaan de grote lichten uit, de discolichten aan en wordt de muziek harder gezet. De attracties en trampolines zijn dan nog cooler tijdens de Disco Jump Party. Dat maakt jouw kinderfeestje nog groter en gaver!

Jumpsquare

Mini Jump Party

Voor de jongste waaghalzen van 2 t/m 5 jaar biedt Jump XL ook Mini Jump Party’s. De Jump Arena is dan speciaal gereserveerd voor de kleintjes. Na afloop kunnen ze genieten van lekkers aan een speciale tafel. Het zal nog lang over jouw kinderfeestje worden nagepraat!

Jumpsquare

Tot slot

Het kinderfeestje bij Jumpsquare Arnhem was een groot succes. De meiden hebben zich uitgeleefd op de trampolines, genoten van het eten en hadden de tijd van hun leven. Jumpsquare biedt diverse arrangementen, zodat je het feestje kunt aanpassen aan de wensen van jouw kind. Het is een geweldige plek om een actief en plezierig kinderfeestje te vieren, of wellicht leuk om gewoon eens als uitje naartoe te gaan. Mijn dochter van 9 jaar oud en haar vriendinnen zullen deze dag nog lang herinneren! enthosuaist gewordne? Kjk hier voor een trampoline park bij jou in de buurt.

Jumpsquare

Wil je ook een spetterend kinderfeestje organiseren bij Jump XL, of Jumpsquare? Kijk dan zeker op de website voor meer informatie en arrangementen. Let op dat de arrangementen kunnen variëren per vestiging, dus kies de vestiging bij jou in de buurt voor alle details. Veel plezier met het vieren van jouw kinderfeestje!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief