Delen vinden we super lief

Welkom in de wondere wereld van de Play-Doh Kitchen Creations Busy Chef’s Restaurant-speelset, waar de verbeelding van kinderen wordt omgetoverd tot een bruisend restaurantavontuur! Mijn kinderen hebben onlangs de kans gehad om deze geweldige klei speelset uit te proberen, en ik moet zeggen dat het een smakelijke ervaring was voor hun creatieve geesten. Ze hadden er uren speelplezier mee en vertellen je er met plezier alles over.

Play-Doh Busy Chefs Restaurant – Klei speelset

In dit tweezijdige restaurant-keukenspeelset kunnen toekomstige chef-koks hun eigen droomrestaurant runnen. Het begint allemaal met het bevestigen van de stempels en het kiezen van welke heerlijke gerechten ze willen maken. Pizza, hamburgers, pasta, kip – de mogelijkheden zijn eindeloos en iedere ontdekking en createi wordt trots getoond zodra ze klaar zijn.

Het beste deel? Met één druk op de hendel kunnen ze twee namaakgerechten tegelijkertijd stempelen! Mijn kinderen vonden het geweldig om te zien hoe de bakplaat automatisch naar het bereidingsstation schoof zodra ze de hendel loslieten. Het voelde echt alsof ze hun eigen kleine restaurantkeuken runden. Dit is leuk speelgoed!

Play-Doh Busy Chefs Restaurant - Klei speelset
Het is niet zomaar klei; het is een culinaire kunstvorm in de handen van jonge creatievelingen.

Meer dan klei alleen

De halve vormpjes aan beide kanten waarmee toppings en bijgerechten kunnen worden gemaakt is extra leuk. Mijn kinderen hebben zich vermaakt met het versieren van burgers met fantastische toppings, het maken van gekke koekjes en het creëren van hun eigen unieke Play-Doh meesterwerken.

Wanneer de gerechten klaar zijn, is het tijd om te delen met vrienden! Met het mini-menubord en het raam kunnen kinderen hun creaties presenteren alsof ze echte chefs zijn. Mijn kinderen vonden het geweldig om hun ‘bestellingen’ op het bord te leggen en ze door het raam te schuiven, net zoals echte koks in een restaurant dat doen. Ze werden ook steeds creatiever en maakten er zelfs papieren menu’s bij.

Play-Doh Busy Chefs Restaurant - Klei speelset

Speelkeuken accessoires

De speelkeukenaccessoires, zoals de spatel om namaakdesserts in de oven te schuiven, voegden een vleugje realisme toe aan de speelervaring. Het menubord maakte de keuken compleet en gaf de kinderen het gevoel alsof ze echt in de weer waren in hun eigen restaurant.

De set heeft vijf levendige kleuren Play-Doh-boetseerklei in de set, waaronder rood, geel, groen, blauw en bruin. Ruim voldoende voor hun fantasierijke kookavonturen. Het feit dat de klei tarwe bevat, stelde me overigens gerust als ouder, wetende dat het veilig is voor hun creatieve handen.

Tot slot

Al met al is de Play-Doh Busy Chef’s Restaurant – Klei Speelset een absolute hit. Het heeft de verbeelding van mijn kinderen aangewakkerd en laat ze samen spelen, delen en stimuleert de fantasie. Het is meer dan alleen een speelset; het is een culinaire reis die de creativiteit voedt en vriendschappen smeedt. Aan alle ouders daar: dit is een must-have voor uren speelplezier en lachende gezichten. Bon appétit!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief