Delen vinden we super lief

Er kwamen zoveel leuke mailtjes en berichtjes op facebook voorbij afgelopen week, waarvan de nominatie 11806543465_a92e2da0f5voor de liebster award er eentje van was. Heel erg leuk, hooray! De liebster award is een award dat enkel online bestaat en dat van bloggers overgedragen wordt aan (beginnende) bloggers. Al sinds 2011 wordt deze Award in Duitsland uitgereikt om de blogger achter een blog beter te leren kennen en wordt nu internationaal erkend. Liebster betekent in het Duits ook wel zoet, aardigst, geliefd, aardig, attent, gewaardeerd, schattig en ga zo maar door… Met zulke benamingen een award die ik graag in ontvangst neem.

Mirjam bedankt
Extra leuk is dat ik genomineerd ben door de Miriam van de blog meervanmir. Een blog met een vrolijke en persoonlijke insteek. Miriam is net als ik ook werkende mama en haar blog over het combineren van de twee topfuncties is zeker het volgen waard! Ook de gastblogs, reviews en haar facebookpagina lees ik met plezier! Ze heeft leuke vragen voor me opgesteld zodat iedereen mij wat beter leren kennen. Ik ben er eens goed voor gaan zitten;

 • Wat wilde je vroeger worden?
  Mama van heel veel kinderen, het liefst eentje uit elk land net als Josephine Baker Tijdens mijn Vwo koos ik voor de Bêta vakken omdat ik graag tandarts wilde worden. Na drie keer uitloten en toch een keer achter mijn oren krabben, of ik dit echt wilde, koos ik een geheel andere richting; international Business. In mijn huidige baan voel ik mezelf als een vis in het water. En mama worden is inmiddels ook gelukt met onze 3 wondertjes.josephine-baker
 • Wanneer en waar kreeg je je eerste zoen? Oh dat is een dramatische herinnering. In Hardenberg discotheek Celebration. Zo’n foute discotheek met spiegels aan de muren. Mijn eerste kus was met een nietszeggende flapdrol waar ik ook nog eens de ziekte van Pfeiffer van kreeg, man, man, man…
 • Welk soort luiers gebruik(te) je en waarom? In het begin bij beide kids Pampers vanwege de fragiele billen, maar daarna heel snel over op de bumblies van de Deen. Ik ben zo’n koopjesjager; 1+1 gratis, korting bij de wehkamp, aanbieding bij de kruidvat.Ik ben niet zo merk-vast qua luiers, wel prijsbewust.
 • Wat was je grootste blunder als ouder? Oh praat me d’r niet van. Mijn hubby wist wel een aantal dingen op te noemen, maar die heb ik vroegtijdig afgekapt, hij ratelde maar door. Geen enkele mama is perfect, toch? Een suf moment is toch wel dat mijn 2-jarige en newborn in de woonkamer waren en ik snel even naar buiten liep. Slaat de deur gewoon achter me dicht! Dat was wel even paniek. Thank god was mijn buurvrouw per toeval thuis. Of op 2e kerstdag richting je ouders gaan en de luiers vergeten. In het oosten van het land is geen enkele winkel open op zondag, laat staan op 2e kerstdag. Ook de tankstations hadden geen luiers in hun assortiment. De eerste hulp bij het ziekenhuis heeft ons een newborn luier mee kunnen geven. Sindsdien nooit meer gebeurd ;-D
 • Wat lust je absoluut niet? Bami, en weet je waarom? Het zit echt tussen mijn oren, maar we hadden vroeger van die hele grote wormen in de tuin. Soort van jeugd-traumaatje. 
 • Wintersport of zomervakantie? Zomervakantie met een combi van actief, cultuur & lekker luieren.
 • Vliegen of auto? Vliegen, maar mijn hubby is hier niet fan van. Waardoor hij afgelopen jaren de stijd heeft gewonnen. En straks met drie kids ben ik bang dat vliegen een duur geintje zal worden.
 • Vaatwas of droger? Ze draaien beide overuren in huize Olivette, maar bij een verplichte keuze tocht echt de vaatwasser. Al zal ik de droger wel enorm missen met al die ieniemienie kleertjes.
 • Wat is jouw grootmoeders tip? Geen huishoudelijke tips en tricks van mijn oma, maar regelmatig wijze uitspraken. Mijn favoriet is; “Je hebt mensen en je hebt potloden”  Mijn oma is mijn trots en hoop echt dat ik zelf ook zo oud, wijs en geliefd mag worden op oudere leeftijd.
 • Welke film en welk boek kan jij aanraden en waarom? Le fabuleux destin d’Amélie Poulain is mijn ultieme geluksfilm. Er zitten heel veel inventieve, visuele en kunstzinnige scenes in die je keer op keer verrassen. Qua boeken lees ik met regelmaat een management boek en heel veel 86908tijdschriften.

Go bloggers! Mijn nominatie voor de Liebster Award:
Volgens het Liebster principe nomineer ik graag andere bloggers waarvan de blogs mij inspireren en waar ik blij van word. Er is niets leukers om je af en toe te verdwalen en rond te struinen op het net. Ik kijk ernaar uit om de antwoorden te lezen op de vragen die ik voor hen heb opgesteld.  Veel geluk en plezier, jullie zijn genomineerd;

 • Eve van de blog The Fresh Gang Als nieuwbakken mama onderhoudt ze een leuke blog vol handige tips, tricks en gadgets die ze als moeder en vrouw tegenkomt in het land der moeders. Zeker de moeite waard om te ontdekken. Facebook
 • Cherryl van Cherryl Challenges  Zij inspireert graag haar volgers om bewuster, krachtiger en positiever te worden en te voelen. Een inspirerende coach-blog over het maken van keuzes. Ook te volgen op o.a Facebook
 • Bianca van Mamabieb Een leuke blog over o.a. moederschap, fit en gezond zijn en creativiteit. Ze heeft een leuke manier van schrijven en is ook te volgen op Facebook
 • Marielle van Me-licious is een lifestyle blogger en blog zit vol leuke vondsten, gekkigheid en hebbedingetjes. Ze is actief op diverse social media accounts waaronder Facebook 
 • Joyce & Carmelina van de blog door mama getest Als je zwanger bent komt er van alles op je af. Beiden jonge moeders geven je iedere werkdag een eerlijke product review en maken je een klein beetje weg wijs in de wondere mama-wereld. Leuk om te volgen, ook actief op o.a facebook

Ik kijk er naar uit om de antwoorden te lezen op de vragen die ik voor jullie heb opgesteld, veel plezier met het beantwoorden!:

Vragen aan mijn genomineerde-bloggers:
1.Wat staat er bovenaan je bucketlist?
2.Wat is je favoriete citytrip ooit geweest?
3.Ben je een ochtend- of een avondmens?
4.Wat is je allergrootste miskoop ooit?
5.In welke film zou jij wel de hoofdrol willen spelen?
6.Wanneer heb je voor het laatst heel hard gelachen?
7.Welk product staat op je verlanglijstje, maar die net iets te duur is?
8.Als je morgen vrij zou krijgen met een bulk geld, wat zou je dan doen?
9.Wat maakt jou ultiem gelukkig?
10.Wie is jouw held?

Liebster Award

Bijlage:
Officiële
 regels van de Liebster Award waar de nominee aan moet voldoen

 1. Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog.
 2. Vermeld de award op je blog en beschrijf jouw favoriete blog die een nominatie verdiend.
 3. Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de 5 tot 11 bloggers die je zelf nomineert.
 4. Vermeldt deze regels in je eigen blogpost & informeer de bloggers die je genomineerd hebt voor de liebster award en bezorg hen de link van je eigen blogpost.

Delen vinden we super lief