Delen vinden we super lief

fauteuil, stoel, huisdierensterren, rebelse honden, trouwe viervoeter, honden, katten, boek

In dit kleurrijke en bijzondere boek staan verhalen over meer dan dertig honden die écht (hebben) bestaan. Wist je bijvoorbeeld dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog heldhaftige viervoeters rondliepen? Of dat er een filmhond bestaat die meer dan 2300 euro per week verdiende op zijn hoogtepunt? Er is zelfs een echte astropup die door de ruimte reisde! In dit boek kom je achter heldhaftige en spannende verhalen. Voor honden liefhebbers is het boek Rebelse honden een perfect cadeau! En ohboy, wat zou ik graag een hondje in huis halen…

rebelse honden, trouwe viervoeter, honden, katten, boek

Rebelse honden

rebelse honden, trouwe viervoeter, honden, katten, boek

Er is zelfs een hond die een eiland vol pinguïns beschermt. Rebelse honden is een leuk, kleurrijk en origineel boek waarin je je van alles komt te weten over fascinerende honden van over de hele wereld. Als honden fan spreekt me dit boek enorm aan. Je leest bijvoorbeeld alles over hondenhistorie, parmantige puppy’s en nog veel meer! Mijn dochter bladert het ook maar wat graag door!

Sinds het boek parmantig bij ons op de kast ligt, pak ik het er verdacht veel bij… Wat zou het leuk zijn om een eigen hondje in huis te nemen.. maar och het werk dat er bij komt kijken.. We houden het nog even bij dit leuke boek in plaats van een huisdier! We hebben nu 2 katten en dat is voldoende

rebelse honden, trouwe viervoeter, honden, katten, boek

Rebelse katten

De insteek van het boek ‘rebelse honden’ was ook al eerder een groot succes bij het boek genaamd ‘rebelse katten‘. In dit bijzondere boek staan verhalen over meer dan dertig katten die ook écht (hebben) bestaan. Wist je bijvoorbeeld dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog heldhaftige poezen rondliepen? Of dat er een kat bestaat met een Guinness World Record op zijn naam? Voor iedere katten fan is dit boek een bundle vol leuke en interessante ontdekkingen.

Heldenverhalen

rebelse honden, trouwe viervoeter, honden, katten, boek

Er is zelfs een astrokat die door de ruimte heeft gereisd, hoe cool is dat? Je kunt van alles te weten komen over deze en andere fascinerende poezen van over de hele wereld. En ook de wondere wereld van kattenactivisme, kattenmythen en nog veel meer komt aan het licht! Een purrrfect cadeauboek voor alle kattenliefhebbers.

rebelse honden, trouwe viervoeter, honden, katten, boek

Team hond

Bij ons thuis zijn we van team ‘honden‘ en tem ‘katten‘. Mijn man is een mega kattenfan en hij wordt zeker blij van rebelse katten. Zelf ben ik een hondenfan dat naar hoge waarschijnlijkheid komt door mijn opvoeding. Als je in je jeugd opgroeit met een harige viervoeter, blijft de liefde voor een bepaald dier altijd aanwezig.

Kimberlie Hamilton

De schrijfster van het boek rebelse honden is Kimberlie Hamilton. Zij behaalde haar master scenarioschrijven aan de universiteit van Los Angeles. Ze blogt over reizen, geschiedenis, cultuur en dieren en zit daarnaast in het bestuur van een non-profitorganisatie die dakloze katten een thuis geeft. In 2017 verhuisde Kimberlie naar Schotland, waar ze de master Creative & Cultural Communications volgt aan de universiteit van Aberdeen en schrijft aan een nieuw boek.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook | Youtube|Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief