Delen vinden we super lief

regenlaarsjes sourcy “Mam wanneer gaat het regenen”? “Ik wil graag plassen stampen” Deze vraag werd me afgelopen week veelvuldig gesteld. De kinderen willen dolgraag hun nieuwe te gek gave regenlaarsjes testen. Weer of geen weer, buitenspelen is immers altijd een goed idee. En des te groter de plassen zijn, des te beter. Met deze nieuwe aanwinst lopen ze er blits bij. Deze oer-Nederlandse prachtexemplaren zijn vanaf 1 oktober te sparen met verschillende Sourcy actieverpakkingen. Laat die regen dus maar komen.

Buitenspelen

regenlaarsjes sourcy chillenHet motto bij ons thuis is; “des te viezer, des te beter, dan heb je een fijne dag gespeeld” En we hebben voor alles een wasmachine.
Ik ga er vaak op uit met de kinderen en we struinen graag door de weilanden, modder, of door het stro bij de geitenboerderij in het Amsterdamse bos. Je wil dan ook niet weten hoe mijn schoenen er soms uit zien. Ik blijf een meisje uit het Oosten he ;-D De kinderen banjeren altijd achter me, waar ik overigens ook de schoenen op uit zoek. Aankomend weekend is mijn lieve oma jarig en gezien we weer af naar de boerderij. Nu zijn ze gewapend met modder-en mest-proof schoeisel. Want uiteraard gaan we bij de boeren-buurman kalfjes kijken.

Spaaractie regenlaarsjes

Deze leuke laarsjes zijn eenvoudig en snel bij elkaar te sparen. Je hoeft slechts vier actiecodes van halslabels of actiestickersregenlaarsjes op de actieverpakkingen van Sourcy te sparen en dan kun je ze hier bestellen. Je betaalt slechts de portokosten van 4,99 euro! Dat is nog eens leuk. En ik spaar gewoon voor een extra paar, dan vallen die portokosten in het niet. Ik vind ze ook superleuk als cadeautje en we drinken de Sourcy fruit toch heel vaak.

Maten

De regenlaarsjes zijn verkrijgbaar in maat: XS (22-24), S (25-27), M (28-30) en L (31-33).  Je kunt voor het sparen je tijd nemen want deze actie is geldig tot 31-12-2017. Maar OP=OP, dus wacht niet te lang. Het voordeel bij ons thuis sourcy actieproducten regenlaarsjes is dat we vaker Sourcy met een smaakje en Sourcy fruit kopen. Ik heb dus zo een paar (of 2) bij elkaar gespaard. De regenlaarsjes zijn ook leuk als kraamcadeautje. Met al die zwangere vriendinnen in mijn omgeving ideaal voor in het tien-dagen kraam pakket.

De volgende producten doen mee met deze actie:

  • Sourcy Naturel en Sourcy Sprankelend 1L
  • Met Smaakje 1L
  • Fruit 1L
  • Met een Fruitsmaakje 6×0,2L en 1,5L

Wouter van der pauw

Het reclamebureau dat de campagne van Sourcy heeft bedacht en gemaakt is Brand New Telly. Creatief directeur Wouter van der Pauw is het creatieve brein van deze leuke regenlaarsjes. Vanuit de campagne en zijn liefde om samen met zijn dochters in de plassen stampen, heeft hij deze meest “spetterende regenlaarsjes” van Nederland weten te ontwerpen. Functioneel en vol Nederlands karakter. Wij zijn er enorm blij mee1

“Sourcy,
fris als twee druppels water

op weg naar beneden,
dansen richting aarde.

Vol Nederlands karakter
met liefde voor ons water” Bron Sourcy.nl

Van Nederlandse merken als deze, ben ik toch wel fan. Vooral als ik op hun website rondstruin. Ze weten het zo mooi weer te geven. En ondertussen blijven de kinderen aan mijn benen hangen met de vraag: “Mahammm, wanneer gaat het nu regenen…?”  Tsja.. ik geniet nog heel even na de nazomer. De laarsjes gaan ongetwijfeld nog heel vaak ingezet worden! 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

regenlaarsjes

 

 

 

 


Delen vinden we super lief