Delen vinden we super lief

Dagelijks gebruiken wij een airfryer, die nu na 4 jaar trouwe dienst echt aan vervanging toe is. Hoe sceptisch ik eerst was over een airfryer, dat is inmiddels veranderd naar een ‘groot fan’ van het concept. Dus als fervente keukenliefhebber en airfryer gebruiker, was ik op zoek naar een nieuwe heteluchtfriteuse apparaat die weer heerlijke en gezonde maaltijden helpt bereiden, zonder gedoe. Onze nieuwste aanwinst is de Tefal Dual Easy Dry Grill Heteluchtfriteuse, die ons niet heeft teleurgesteld. We vertellen je er alles over!

2 Lades

Het eerste wat opvalt aan de Dual Easy Fry & Grill is de mogelijkheid om twee verschillende gerechten gelijktijdig te bereiden dankzij de twee lades. Of het nu gaat om sappig gegrild vlees, knapperige frietjes, gebakken vis of gegrilde groenten, dit apparaat kan het aan. Zo maakten we links de aardappeltjes en rechts gegrilde groenten. Ik hoef het nu niet meer in 1 grote mand te plaatsen, maar kan het splitsen, ideaal!

Met 8 automatische programma’s is het ook een fluitje van een cent om te grillen, roosteren, heteluchtfrituren, bakken en braden zonder voortdurend toezicht te hoeven houden. Ook handig dat je op de helft een signaal krijgt dat je de fietjes even moet schudden.

Eenvoudig groenten grillen

Duurzaam

Wat ons echt heeft overtuigd, is het energiezuinige aspect van de Dual Easy Fry & Grill. Het verbruikt tot 70% minder energie dan een traditionele oven, waardoor we niet alleen tijd besparen, maar ook ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.

Bovendien zijn de maaltijden net zo knapperig en smaakvol, maar bevat het tot 99% minder vet dankzij de Extra Crisp-technologie. En nee, patat uit de echte friteur is echt niet lekkerder, probeer het echt eens uit! We willen heel graag gezonder leven maar willen liever niet inboeten op smaak. Dat is gelukt met deze airfryer!

Al jaren zijn we fan van de air fryer, ook wel hetelucht friteuse

App vol recepten

De gratis app die bij het apparaat wordt geleverd, zit boordevol recepten die in minder dan 15 minuten klaar zijn. Dit heeft ons geholpen om creatief te zijn in de keuken en nieuwe gerechten uit te proberen die we anders misschien niet zouden hebben geprobeerd. Kinderen ook blij dat er meer gevarieerde maaltijden op tafel komt.

Eenvoudig schoon te maken

Wat betreft het schoonmaken, daar zijn we ook blij mee. De onderdelen van de Dual Easy Fry & Grill zijn vaatwasmachinebestendig, wat het opruimen een fluitje van een cent maakt. Hier heb ik met name opgelet aangezien een airfryer dagelijks wordt gebruik en in ons hectische gezin praktisch in gebruik moet zijn.

Tot slot

Al met al zijn we erg blij met onze nieuwe aanwinst en kijken we uit naar vele heerlijke maaltijden die we ermee gaan bereiden. Als je op zoek bent naar een veelzijdig, energiezuinig en gebruiksvriendelijk apparaat voor in de keuken, dan is de Tefal Dual Easy Fry & Grill Heteluchtfriteuse zeker een aanrader! De foto’s van sublieme gerechten komen er snel aan, we moeten eerst nog even culinaire hoogstandjes voorbereiden. De heteluchtfriteuse leren we bovendien met de dag beter kennen. Het is altijd even wennen bij een nieuw model, maar we zijn fan en bovendien is het een mooie heteluchtfriteuse om te zien. Dat is voor mij niet geheel onbelangrijk!

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief